0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (1,265 puan) tarafından
1 bucuk yasinda digeri 7 gunlk ve asiri kiskaniyor kucagmza almamamiza ragmen en cok ilgi onda gene mizmiz gene mizmiz sizinkilr bu kiskanclgi ne zamn atlatti acaba sevdryorum da 

3 Cevaplar

0 oy
(1,265 puan) tarafından
Kizlarr cvp.yokmuu
-Reklam-
0 oy
(4,216 puan) tarafından
Oğlum üç yaşını geçti kızım 20 aylik daha yeni yeni geçti diyebilirim sana tavsiyem sakin ikisinin yanlız birakma kardeşine zarar verebilir
(1,265 puan) tarafından
Yok yanlz birakmiyorum zaten kuzum yanimda.bile.bazen elini sktryor son anda ani.tepkileri oluyor
(1,265 puan) tarafından
Nasl gecti nasl alisti peki
(4,216 puan) tarafından
Valla hep sevdirmeye çalıştım bu senin kardeşin sen artik abi oldun gibisinden babası sevdiği şeyleri alıyordu bende bebegin beşiğine koyuyordum bak kardeşin sana hediye aldi diyordum böyle böyle alıştı şimdide ayri yapamıyorlar sürekli beraber yemek uyku falan
(1,265 puan) tarafından
Abla oldun diyorum bende hersey yapiyorum altini alirken once onunkini aliyorm emzirirken cok skntinyapiyor  bakalm ben nasl olcak hep diyoruz herkes diyor mesela kardesin diye
0 oy
(14,148 puan) tarafından

Biri 14 aylik biri üç buçuk yaş olacak geçmesi hala :D

(1,265 puan) tarafından
Kizzz agliyor uzulmesin kirilmasinndiye kardesini kucagma almiyorum bile emcegi xaman agladigi zaman aliyrum o istedgnde kucagna veriyom seviyor opuyor gidop gelip opiyor habire napcaz bilmilrm
(14,148 puan) tarafından
O da daha çok küçük işte öyle böyle büyüyorlar sağlık olsun da ben kucugumun karnını doyururdum gazını cikarirdim beşiğinde koyardım ilk zaman ondan pek anlamadi beni hicnkiskanmadi zaten babaci o
(1,265 puan) tarafından
Bende oyle yapiyom.karnini doyuryom altini aliyom.besige koyuyom. Gidip gelip besgie bakiyor
(14,148 puan) tarafından
Olcak o kadar garipsiyor şimdi merak ediyor o da küçük sonucta bizimkiler şimdi oyuncak kavgası her gün :⁠-⁠D
(1,265 puan) tarafından
Tmm cnmm cokk sagoll

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 183 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
30 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minik yavrum (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 373 göst.
12 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde geberikgelin01 (573 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,989 soru

23,658,305 cevap

308,848 kullanıcı

...