Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Mamayı kesince kızıma uykuya dalarken ne verebilirim kızlar?
0
oy
246
göst.
9 Mart 2023
Diğer
kategorisinde
Hatice061987
(
1,955
puan)
tarafından
soruldu
3 yaşına geldi hala aptamil mama içen kızım var. Yemesi çok kötü zaten oralara girmeyim bile. Gece uykuya dalarken mama içerek uyuyor. Şimdi mamayı kesince biberonla yine ne içirebilirim kızlar?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
9 Mart 2023
Kelebek0707
(
1,744
puan)
tarafından
cevaplandı
Canim biz 2yasinda emzigi biraktik biberona daha cok baglandi sonra 2yasinda süte gecireyim dedim verdim icmedi sevmedi sütü. Sonra bi kac gün biberonu istedi illa sonra bakti sevmiyo icemiyo istemedi. Sonra ayagimda sallayarak uyumaya alisti o sekilde uyiyor . Bu aralarda onu birakicaz gibi inaallah.
Ama sunu soyleyim mamayi birakinca iatahi bayagi artti
9 Mart 2023
Hatice061987
(
1,955
puan)
tarafından
yorumlandı
O zaman şöyle mi yapayım cnm. Biberona biraz süt koyayım. Az bir miktar. İçerse içer içmezse de emzik gibi bırakır zaten. Gece beslenmesini nasıl yapıcam? Kızım gece mutlaka uyanır. Ne vercem çocuğa o zaman?
9 Mart 2023
Kelebek0707
(
1,744
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen canim aslinda gece beslenmelerine gerek yok organlarininda dinlenmesi gerekli.
Bizimki gece beslenmesini o zamanlar 1e dusurmustu uyaninca ya su iciriyodum ya da dalana kadar salliyodum . Bi süre sonra zaten deliksiz uyumaya baslar mamayi bulamayinca
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
9 Mart 2023
Esmer Anne
(
214
puan)
tarafından
cevaplandı
Çorbayı Sulandırıp Verebilirsin Canım yada yarı su yarı süt şeklinde verebilirsin benim kızım da süt içiyor devamlı akşam yatmadan çorba falan veriyorum
9 Mart 2023
Hatice061987
(
1,955
puan)
tarafından
yorumlandı
Biberonla mı sütü veriyorsun cnm? Kızım 3 yaşında
9 Mart 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Bıberonla mı verıyosunuz corbayı
9 Mart 2023
Esmer Anne
(
214
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canım benim kızım da üç yaşında malesef bıraktıramadım biberonu gece de kalkıp içiyor sütü
9 Mart 2023
Esmer Anne
(
214
puan)
tarafından
yorumlandı
Şuan yatmadan önce kendisi tabaktan yiyor ama küçükken veya sadece biberona alışık ise biberona biraz daha delik açıp ta veriyordum şuan biberondan sadece süt içiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Mart 2023
Betiz
(
6,437
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben süt veriyorum önce devam sütü verdim şimdi ballı süt veriyorum dişi çürür demişler biberon çürüğü mama zamanında da oluyor oldu da lekeli gibi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Mart 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
3 yaşındaki çocuğa hala biberon ile mama vererek hata yapiyorsun ama hic bir sey yemiyor deme. O nir bebek daha senin onu yonlendirmen ile şekil alacak. Bir tanidigimin kizi 4 yaşına girecek hala biberonla süt içiyor annesidw senin gibi hic bir sey yemiyor diyor cunku karni doyuyor onunla gerek kalmiyor yiyecege. Sen hic bir sey verme artik evet ağlayacak ama alisacak . Dişlerine de yazık
9 Mart 2023
Hatice061987
(
1,955
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam cnm. Peki sorum şu. Geve uyanıyor acıkıyor mama diyor burda ne yapmalıyım peki?
9 Mart 2023
Handemyy
(
1,103
puan)
tarafından
yorumlandı
Yatmadan önce doyurmalisin. Ya da yatmadan önce ballı süt verebilirsin. Gece aciktigi için değil cisi geldiği için uyanmali sadece
9 Mart 2023
Hatice061987
(
1,955
puan)
tarafından
yorumlandı
Biberonla mı vermeliyim sütü peki? Uykuya dalış sırasında yani?
9 Mart 2023
Handemyy
(
1,103
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız hayirrr. :) Su biberonu at çöpe. Bardakla ver. Bebek değil o artık. Sende şekillendir onu
9 Mart 2023
Hatice061987
(
1,955
puan)
tarafından
yorumlandı
Hahah tamam cnm:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Mart 2023
Zehra asude
(
179
puan)
tarafından
cevaplandı
Herkes ayrı bir yerden bakmış yorum yapmış. Ben taze anne olarak oğlum 4 ayına yeni girdi. Onun üzerinden örnek veremeyeceğim o yüzden. Ama şunu diyebilirim ben 7 yaşıma kadar biberonda süt içtim . Tabi ki yani ne gerek vardı abartı ve yanlış diyen çok olacak ama ciddi manada iştah sorunu olan bir bebekmişim büyüdükçe de geçmemiş iştah sorunu. Sadece pekmezli veya ballı sütü içiyordum uyku geçişlerinde. Dişler çürür diyenler olmuş benim dişlerimi gören herkes dişlerimi estetik yaptırdığımı sanıyor . Yani etkisi olsaydı olurdu demek istiyorum. Gebelik sürecinde bir diş kaybım oldu onun dışında dişlerim lekesiz ve beyaz . Çok açıklama yaptım ama sonuç olarak şunu söylemek istiyorum her çocuk başkadır , özeldir. Beslenmesinden huyuna kadar herşeyleri farklı ve onlar için en doğru kararı her zaman annelerinin verdiğini düşünüyorum. Mutlaka doktor istişaresi ile de hareket etmelisiniz tabi ki. Kendi acizane fikrim eğer ki süt severse ve alerjisi yoksa keçi sütü veya inek sütünü orjinal bal veya pekmez ile verebilirsiniz bana bir zararı olmadı sizde doktora danışarak verebilirsiniz diye düşünüyorum
9 Mart 2023
Hatice061987
(
1,955
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok teşekkürler öncelikle. Zaman ayırıp böyle detaylı bir şekilde yazdığınız için. Biberonla sade süt vermeyi deneyeceğim. Ya da pekmezde olabilir içinde. Zaten az bir miktar vereceğim. İstemezse kendi biberondan da tiksinir içmez zaten. İçerse de bir süre de böyle devam ederiz
9 Mart 2023
Kelebek0707
(
1,744
puan)
tarafından
yorumlandı
Canim iste biberonla beslendgin icin iştah sorunun vardi onu insan anlayamiyor. Benim kizimda arkadasimin cocuguda biberon beslenmesini biraktiktan sonra iştah problemini aştı.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Mart 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Hıcbırsey su dısında, mama yerıne baska bırsey verırsen ona bagımlı olur, 3 yasında kocaman olmuş ıc suyunu yatır
1 önceki yorum göster
9 Mart 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
E yanı tabı, hıc gozunde buyutme ınan daha guzel olur
9 Mart 2023
Hatice061987
(
1,955
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam o zaman çok sağol cnm
9 Mart 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Rıca ederım canım aman dıyım mama yerıne sacma sapan karısımlar verme, benım kızm 29 aylık daha hıc sut vermedım oyle dıyım
9 Mart 2023
Hatice061987
(
1,955
puan)
tarafından
yorumlandı
Bardakta süt vermedin mi hiç? Neden peki
9 Mart 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Vermedım, sütün yararlı oldugunu dusunmuyorum kalsıyum ıhtıyacını ayran,yogurt ve kefırden alsın ıstıyorum doktorumuzun onerdıgı de buydu, ılerıde laktoz ıntoleransı olur dedı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mart 2023
Asyam. 38
(
1,242
puan)