0 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Arkadaşlar gerçekten artık çok korkuyorum eşimin korundugundan emin olamıyorum aylık iğne yaptırdım yan etki yaptı beynimi uyusturmaya başladı bıraktım günlük hap kullanmak istiyorum ne kullanabilirim yan etkisi az olan kullandığınız bı hap varmı yardımcı olun lutfen

3 Cevaplar

0 oy
(6,711 puan) tarafından
Spiral taktir kız o hapları 1 saat bile geciktirmeden kullanman gerekiyor bide hormonları bozuyor diye duymuştum 
(41 puan) tarafından
Kuzum spiral den korkuyorum ya oda çok sıkıntı doyolar sancı yapar kayma riski var diye bide ben 4 katta oturuyorum asansör yok bişey yok 2 buçuk yaşında kızım var kucakta inip cikiyo okula giden çocuklarım var günde 4 kere inip cikiyorum kucağımda çocukla
(6,711 puan) tarafından
Anladım canım post yukarı çıksın o zmn hiç hap kullanmadım
(41 puan) tarafından
Saol canım
-Reklam-
0 oy
(2,145 puan) tarafından
Bence önce doktora git. Mesela yasmin beni ruhsal olarak mahvetti. Bazılarının österojen hormonu daha yüksek oluyormuş. Değiştirdi sonra doktor.
0 oy
tarafından
Canım bunu doktoruna danışıp kullanman gerekiyor her ilaç her bünyeye iyi gelmiyor başkasına iyi gelen sana kötü gelebilir bilinçsiz ve reçetesiz ilaç kullanma sakın doktorun en doğrusunu bilir 
(41 puan) tarafından
Canım gittim Konya'da yaşıyorum burda olanlar iyi bilir 15 temmuz Hastanesi'ne gittim aylık iğne vurundum ama beynimi uyuşturucu adetim kesilmiyo dedim yapacak bişey yok adetin düzene girince gel göbekten bağlayalım dedi bana günlük hap kullansam dedim herhangi birini kullanabilirsin cevabını verdi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (9,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 3 meleklerim. (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 58 göst.
21 saat önce Diğer kategorisinde Nejladag (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 13 göst.