0 oy
81 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,572 puan) tarafından
Emar cekildi kizim 2 bucuk yasinda. Sonucu 6 saat e anca cikar dedikleri icin bizde ciktik eve geldik simdi. Sonucu e nabiz dan görebiliyor muşuz. Pazartesi cocuk dr una randevu alsam onlar anlar mi. Kim bakar anlar sonuctan. 

1 cevap

0 oy
tarafından
Anlar ama ilaç yazmaz ve isteyen doktora git der bir anlamı kalmaz yani kendi doktoruna randevu al öyle git
(1,572 puan) tarafından
Bana cocuk dr u emar istemisti. Emarin kendi doktoru ney oluyor.
tarafından
Kendi doktoru derken emarı isteyen dr anlamında yazdım
(1,572 puan) tarafından
Anladim canim. Ama o doktora persebe gunu falan var randevu. O yuzden pazartesiye baska dr a almak durumun da kaldim ama yaa
(1,572 puan) tarafından
Bisey daha sorcam. Ben devlet hastahanesine gitmistim bugun. O emari isteyen dr.
Pazartesi gunu randevusuz gitsem kayit açarlar mi acaba o dr icin. 10 gunu gecmemis oluyor. 3.gun
tarafından
Doktor ordaysa verirler tabi ama ordq değilse başka dra gerek yok bence çünkü ilaç falan yazmaz
(1,572 puan) tarafından
Mr sonucu cikri e nabizdan baktim. Cok sukur sonuc normal yaziyor canm. Pazartesi gostericem dr tekrar. Kan sonuclarinin yarisı daha cikmis onlari da gosteririm hem. O gune kadar yine tam rahat olmus olmicak icim. Pazartesi icin baska dr aldim randevuyu. Ama oncesinde araya girebilmek icin sonuclara o doktor icin sıra isticem umarim veriler. Bi boslukta arada girmeye calisirim. Vermezlerse diger doktora giderim aerik en azindan icimi rahatlatan bisey desinler de
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 86 göst.
7 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nisakaoz (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
7 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,002 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kubra_2101 (2,135 puan) tarafından soruldu

404,800 soru

12,126,191 cevap

36,487 kullanıcı

...