0 oy
746 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (152 puan) tarafından
Kızlar ilk hamileliğim ve eşimden bir doğum hediyesi bekliyorum sizler doğum hediyesi aldınız mı veya ne gibi beklentileriniz oldu???

57 Cevaplar

0 oy
(1,276 puan) tarafından
Hamileliğimde başladım bana doğum hediyesi ne alacaksın diye, eşim de sürpriz diyordu. Ben de istediğimi hep Ona atıyor her seferinde de güzelmiş diyordum. Sonuç gerçekten de çok güzelmiş :D :D
-Reklam-
0 oy
(58 puan) tarafından
Benimkide almışdı ben eve gelince verdi ama gümüş küpe almışdı
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Araba alınan bir tek ben miyim yaa :) 
0 oy
(2,374 puan) tarafından
İstiyodum aslında. Ama işler düşündüğümüz gibi gitmedi. Daha doğurmadım bu arada. Ama şuan eşimin işi yok ve hediyede alamaz dolayısıyla. Bakalım bir çiçek alırsa mutlu olurum almazsa başka bir hediye beklemiyorum maddiyat yüzünden :)
0 oy
tarafından
Eşim altın bileklik alacakmış bana sordu doğum hediyesi ne istersin diye , bende küpe istiyorum dedim küpe az o zaman yanına birde saat alalaim hatıra kalsın dedi dogum hediyesi olarak ,Altın küpe , saat ,robot süpürge aldı birde doğumdan çıkınca çiçek sepetinden beyaz güller söylemiş şu Paşabahçe vazosu olanlardan beyaz güller gelmişti hastane odasina ,en çok güllere mutlu olmuştum
0 oy
(304 puan) tarafından
Akıllı saat aldı ama hamileyken laf arasında birinin eşine aldığı doğum hediyesini söylemiştim şaşırmıştı doğum hediyesi mi alınıyor diye. Çoğu erkek böyle bir şeyin varlığını bilmiyor. 
0 oy
(330 puan) tarafından
Ben istedigim halde almadi. İstedigim seyde 80 tllik gumus kolyeydi oda bebkle ilgiliydi ustunde boy kilosu ismi faln yazıyordu. Suan bana sacma geliyo ama ozmn cok heves etmiştim ama almadi. Hani kendimde alabilirdim sonucta pahalı bir sey degildi ama ben ondan bekledim  Hep birgun ben soylemeden bana bir sey almasini cok istedim ama yok. 
0 oy
(800 puan) tarafından
Insan bekliyor tabi 9 ay sıkintı crkiyorsun dogumu saymiyorum bile. Insan ozel hissetmek istiyor esin dusunmuyorsa arada citlat sakayla karisik soyle durumunuzu zorlamayacak birsey alabilir. Dogum yaptigimda durumumuz yoktu 5 6 ay sonra bilezik aldı surekli soyluyordu ama kendisi alamadim alcam diye. 
0 oy
tarafından
Doğum yaptığım Zaman bana bir çiçek bebeğimede  hoş geldin Musab yazılı fanus yaptırmış tı bebekli 
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Robot supurge istedim almadi zen pirlantadan kolye aldi bir yildir hic cikarmadim 
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Beklentiye girmek üzer sen beklediğini belli et belki almaz .

Ben acıkca dedim sacma sapan bişi alma hele çiçek olmaz yüzğknalmıstı bi de çiçek yerine et . Mantıklı olan o ya cıcge ver para çöp olsun ye eti karnın doysun:)
0 oy
tarafından
Evet bekledim ama almadı maalesef. Tam aksine bide öyle doldurulmuş ki hastaneden geldiğim zaman kavga ettik
0 oy
(3,562 puan) tarafından
Geç aldı o zamanlar hiç durumu yoktu yeni işe gitmişti baget yüzük aldı pirlantadan
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Ben ceyrekli kolye yaptiricam 6 ceyrek ortasinada yarimlik.ceyreklerini aldi koydu bile simdiden.kalaninida son ayda tamamlariz.buyuk 5i bi yerde kolyem var zaten o da asagida sallancak boynum dolsun dedim.hic boyle degildim ama canakkaleye gelin geldim burda pazara giderken bile koca koca setler takiyolar.ben bilmedigime dugunde istemedim talepte bulunmadim ah bilsem buralarin boyle oldugunu cesit cesit isterdim
0 oy
tarafından
Ben beklemiyordum durumlar sıkışıktı ama küpe bide orkide almıştı :)
0 oy
(442 puan) tarafından
Benimki pembe güller ve saat aldı. Ama lohusayken bir anda eve kargo geldi biraz geç oldu ama güzel oldu sevinmiştim 
0 oy
tarafından
Telefon almıştı 
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Benim beklentim vardı aslında ama o zaman durumumuz biraz sıkışıkdi o da benim en sevdiğim tatlıdan getirmişti hastaneye o yetmişti bana sonuçta beni düşünmüştü 
0 oy
(727 puan) tarafından
Ben ablam doğum yapınca demiştim işte ona şunu almış eniştem fln diye o da bizde zamanı gelince bakariz fln.dedi. zamanı gelince hiç bozdurmayacağın güzel bi hatıra olsun dedi bende çok zarif bi künye seçtim. 

Bilezik, cumhuriyet altın vs. Yatırımlık bi nev-i ihtiyaç olduğunda bozilcak gitcek. Biz hatıra olsun istedik. 2 ciye bukadar yapabilirmiyim bilmiyorum ilki kadar bekleme çok dedi. :D
0 oy
(681 puan) tarafından
Almadım valla csnim doğum hediyesinin olduğunu da haberim yoktu açıkçası annemler sordu sonradan oyle haberim oldu :)

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 720 göst.
25 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde Eymen kuşum (7,129 puan) tarafından soruldu
+1 oy
54 cevap 859 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde !Cutemom34__ (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 1,994 göst.
9 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 566 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gltn brn (600 puan) tarafından soruldu

411,936 soru

12,400,919 cevap

44,421 kullanıcı