0 oy
758 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (152 puan) tarafından
Kızlar ilk hamileliğim ve eşimden bir doğum hediyesi bekliyorum sizler doğum hediyesi aldınız mı veya ne gibi beklentileriniz oldu???

57 Cevaplar

0 oy
(1,239 puan) tarafından
10 Şubat doğum günüm dü 14 Şubat evlilik yıl dönümümüzdü depremzedelere bağış yapmış benim adıma çok güzel oldu en azından bana herzaman alır ama onlara daha çok gerekliydi hatta post açmıştım ne aldırsam diye ama hiç hesapta yokken deprem oldu Allah kalanlara sabır versin ölenlere rahmet eylesin 
-Reklam-
0 oy
(1,271 puan) tarafından
İlk hamileliğimde durumumuz fazla yoktu almadı ama 2 hamileliğimde de önce 1 ceyrek bana 1 ceyrek oğlana ayriyeten de 4 ay sonra da eline para geçmiş gitmiş 2 bilezik aldi verdi biri birine biri birine diye 
0 oy
(415 puan) tarafından
İlkinde borcumuz coktu alma dedim kendini borca sokma dedim annemler geldi gitti her iki tarafın biletini aldı çok masrafa girdi bilet alması bile bana hediye gelyior çünkü annemler alıp gelmiyor 8 bin TL sadace biletlere gitmişti ikinci doğumda yine bilet aldı hediye alma borca girme dedim olsun dedi ilkine göre az di borç cumhuriyet altın kolye yapmış yarım altın da bileklik yaptırmış 
0 oy
tarafından
Ben söz verdirttirdim hiç bir şey almasın diye çünkü benim doğumum yeterince masraflı oldu birde hediye masrafına girsin istemedim
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Hic beklentim olmadı ama ikisinde de aldi
0 oy
(52,054 puan) tarafından
ucun birini aldi sagolsun☺️☺️☺️
0 oy
(209 puan) tarafından
3 tane doğurdum üçünde de söylediğim halde almadı. 
0 oy
(6,769 puan) tarafından
İlkinde durumumuz iyiydi bilezik almıştı. ☺️Sonra yok oldu altinlar borç harc derken. Şimdi ikincide ne alir bilmiyorum. Almazsada cani sağolsun ☺️
0 oy
(39 puan) tarafından
Aldı eşim benim de sagolsun 4 aylık hamileyken falan aldı hatta pırlanta bir kolye ile yüzük aldı set yapıp 
0 oy
tarafından
Walla beklemedim ne yalan soyleyim. Adamın aldığı maaş ortada çocuğumuz olmuyordu iki defa tüp bebek tedavisi gördüm elimizdekini de ona harcadik nasıl alsın adam ama kızına künye almıştı biriktirip azar azar çok mutlu olmuştum gördüğümde. Kocam yeter bana hediyeye gerek yok.
0 oy
(684 puan) tarafından

Yok kuzum alamadı ozaman doğuma felan çok para gitmişti o yıl içinde bilezik alıp süpriz yaptı 3 ay sonra 2. Bebeğimi doğurucam beklemiyorum cidden çünki doğum 10 bini buldu gerek yok diyorum eşime sen bana bebek bezi maması al gel hediye dedim :D 

0 oy
(13,436 puan) tarafından
Çocuk ikimizin niye alsın yaw :) muhteşem bir baba muhteşem bir eş daha ne olsun sanki altını hediyeyi bizim kesemizden almayacak mı? Çocuk olmuş zaten masraf artmış bi de altın alsa ben bozulurum açıkçası 
0 oy
tarafından
Saksıda cicek getirmişti hastaneye. Bı altı ay sonra eli bollasinca altın kolye küpe aldı:)
0 oy
(684 puan) tarafından
Tam altınlı kolye almıştı ve telefon almıştı çiçek almıştı oglumada künye maşallah ve ayetel kürsi duası olan altınlardan almıştı 
0 oy
(8,923 puan) tarafından
Yüzük aldı eşim bana altın eşim sonra beğenmedi aldığını satık başka yüzük aldı kulanıyom şuan
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Çeyrek bileklik almıştı 
0 oy
tarafından
Aldı kendi düşünerek aldı ama hediye istemeyi doğru bulmuyorum

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 720 göst.
25 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde Eymen kuşum (7,126 puan) tarafından soruldu
+1 oy
54 cevap 860 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde !Cutemom34__ (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 1,997 göst.
9 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 567 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gltn brn (600 puan) tarafından soruldu

412,348 soru

12,412,881 cevap

44,912 kullanıcı