3 senelik evliyim bana bir kere bile gelmedi
Ben ona 5 6 kete gitmişimdir arasam muhteşem iz gitsem muhteşem iz ama aramasam sormasa hayatımda yok gibi Bişey zaten ayda yılda bir denk gelirse işim düşerse arıyorum o atamadığı için
Bana karşı gizli bir düşmanlığı olduğunu düşünüyorum ama kavga etmek istemediği için saygısını koruyor gibi geliyor buda benim için güzel bir şey bende aynı moddayım
Benim kimseye bir zararım yok kimsenin de bana olmasın
Kaynanamla bile iyi geçinen bir insanım
Ve uzaktan nasıl bir izlenim veriyorum bilmiyorum ama biraz soğuk hani soğuk derken onlar Bişey dese ben 20 katını yapacakmışım gibi algılanıyor sinirli biri gibi duruyorum sanırım herkes öyle der
Oyüzden ne kaynanam ne kayınpederim Bi sıkıntı olduğunda bana demezler yüzüme bana kızgın olsalarda gülerler diğer akrabalarım da öyle
Bende aynı şekilde birine kızsam da eşimden çıkarırım hıncımı ama gidip gene ona Bişey demem
Herkes kaos kavga konusunda benden uzak olsun hiç gelemem ha kavga edecek biri olurda da kavganın saniyesinde benim için biter bir daha ne yaparsa yapsın görüşmem netim bu konuda hayatıma negatiflik katacak olan uzakta yaşasın böyle çok memnunum