Ahh ahh elti demeyin bana. Pislik evime büyü yaptırıp beni ayırmaya çalışan zilli. Ya hu nerden anlatsam. Giydiğim kıyafete kadar kıskanırdım bir gün evime geldi ankastre aldık. Ben övünen asla biris değilim eve girdi mutfakta gördü. Ağlamaya başladı. Tanrimmm!! Bu olamaz. Bir gün evine gittim yeni kabam almıştım. Suratıma bakıp hosgeldin demeyip yine ağladı vuuuu. Neyse, kaynanası ile arasını iyi tutup oğluna baktiddi. Kızımla arası bir ay. Bende kamuda çalışıyorum oda. Kayınannem ben senin kızına bakamam agliyor garip
.... oglusuma bakamam dedi. Beni evden kovdu. Hee kocamda onlardan yana oldu. Tabi ben o arada ne varsa saydım. 4 seneye yakındır kimse ile görüşmüyorum. Bokunu yedikleri ile muhattap olsunlar. Hepsinden o kadar nefret ettim ki. Ailemi arayıp biz senin kızını baştan istemedik alijn kızınizi götürün dediler. Bu sebeple Kocamın hiçbir akrabası ile görüşmüyorum. 20 senelik telefon numaramı değiştirdim. Ben hakkımı o buruk büyücü elime helal etmiyorum. Büyü meseleside ayakkabıligjma ben geberiyim, kocam benden ayrılsın diye hoca anasına yaptırmış toprak sarılı poşet buldum. Hocalar hacılar hep onu söyledi. Allah benden beter etsin onu. Cenabi Allah bana yaşadıklarının bin beterini versin. Herhalde kocamda gözü vardı. Valla başka birsey gelmiyor aklıma.