0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (1,574 puan) tarafından
Burda bitane var şehit annesi kadın çok kötü biri hakkımı helal etmiyorum o direk cennete mi gitcek pnunla öbür dünyada karşılaşmayacak miyiz 

9 Cevaplar

+5 oy
(1,220 puan) tarafından
Siz kesin cennete gideceksiniz yani ?karsilasaktan mi korkuyorsunuz :)
(2,532 puan) tarafından
Post sahibi de bundan bahsediyor o direk cennete giderse ben gidemezsem nerede karşılaşacağız diye ☺️
(3,117 puan) tarafından
Sen hatta yoruma atlayanlar çok yanlış anlamışsınz ya canm benm :D
Kadın zaten karşılaşmayacak miyiz diyor yani sualsiz cennete giderse hesaplasmayacak miyiz diye
(2,532 puan) tarafından
Ben de bu şekilde dile getirdim zaten yorumumda arkadaş o cennete giderse nerede hesaplanacağız diyor keşke ikisi de cennetlik olsa da buranın hesabı burada kalsa
(3,117 puan) tarafından
Haklısın ama işte bu dünyayı cehennem edenlerde affedilmilmiyor be bacım :(
tarafından
Cuk yorum olmuş
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Efendımız kızına bıle bana guvenme demiş. Sehıt annesı nie direk cennette gıdıyormuş ki onu kim dedi? 

ONu gectim sen kendını direk nasıl gönderdın cennette; D
(3,117 puan) tarafından
Kadın zaten cennete onla karsilasacgiz demems ki sualsiz cennete giderse şehit annesi biz hesaplasmayacagzmi demek istemiş:)
(1,574 puan) tarafından
Cennete gitmeden hesaplasiyoruz ya ben cennetligim mi yazmışım herkes günahıni çekip gidiyor
(1,574 puan) tarafından
Canım beni anlayan birkaç insandan birisi gerçekten teşekkür ederim millet neyi nasıl okuyup anlıyor anlamıyorum
tarafından
Ahşrette herkes hesabını verıcek sonra. Peygamberler bıle o gunu bklıo kımse dırek cenette yads ceheneme gönderılmıcek tabi ki
+1 oy
(2,532 puan) tarafından
Her şey kenara bırakın evladını yitirmiş anne ile öbür tarafı düşünüyorsunuz. Nefret edecek kadar ne yaşadınız para mal mülk ne geçti acaba aranızda bu kadar. Siz onu bırakın da kendi akıbetinizi düşünün. 
(1,574 puan) tarafından
Para da.degil.mal mülkte değil çalıştığım yerde haksızlık sen çalışıyor musun devlet memuru musun yoksa parayla vs derdim yok napalim.sehit annesi diye herkesle sarmaş dolaş yalaka olmayana herşeyi zora kosmaa
0 oy
(5,327 puan) tarafından
şehitler annelerini cennette bekler diye soz biliyorum ama emin degilim
(1,574 puan) tarafından
Evet bende.duydum.onu
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Ne alaka hiç duymadım öle bişi.
(1,574 puan) tarafından
Her yerde şehir anneainiyim siyirda
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Bir şehidin 40 kişiye şeffati var. Neye göre kötülüyorsun kadını merak ettim.ne yaptı sana bide sen kesin cennetemi gideceksşnde karşılaşma ihtimalini soruyorsun
(1,574 puan) tarafından
Cennete herkes gitmeden zaten hesaplasiyor
müslüman olan herkes gunahi bitince cennete gidiyor hak yiyor mesela sana burda ne yaptığını anlatamicam.ama.insanlar.cennete gitmeden hesaplasiyor cennette o iş bitmiş oluyor bunuda bil
(9,238 puan) tarafından
Bak bunuda bil derken ahkammı kesiyorsun sen sana 40mdedim ama 100 kişiymiş elbet sorgulanır ama oğlunun şefaatinden mukaftını Allah bilir ... Cennete cehennemden gecenlerde alnında yazısı olacak sende bunu bil. Bu tavrın neyse uzatmıcam umarım hesaplasırsınız
0 oy
tarafından
Siz garantilediniz cenneti geriye onunla karşılaşma korkusu kaldı öyle mi :-):-):-):-) 

ilk defa duydum ama mantıklı gelmiyor bana öyle bir şey yok tur bence 
(3,117 puan) tarafından
Soruyu yanlış anlamissinz :)
0 oy
tarafından
Yok öyle bir dava her türlü kötülüğü yap ama şehit annesi diye cennete mi gidecek 
(1,574 puan) tarafından
Bencede öyledir insalalh
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Babaannem kesin cenetlik o zaman 2 şehit amcam var 
(1,574 puan) tarafından
Kız ben öyle mi diye soruyorum bilmiyorum
(7,034 puan) tarafından
Sjsjjs yok kız öyle bir şey herkes bir zere kadar günah işlemiş olsa dahi bedelini ödeyecek
(1,574 puan) tarafından
İyi bari

İlgili sorular

+7 oy
11 cevap 165 göst.
26 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (4,070 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 273 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (4,070 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 382 göst.
+4 oy
7 cevap 274 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu

411,937 soru

12,401,238 cevap

44,434 kullanıcı

Kategoriler

...