valla her söylediğinde haklısın. onların canı can da senin ne? sağlıklı genç bi adam, karısının peşinden düşmemesi gerekirken anasının eteğinin altında ne halt arıyo? hiç evlenmeseymiş. anası evde turşusunu kursaymış. madem sıkıldın ettin, al karını gez dolaş. anan da çocuğa bakmaya bu kadar meraklı madem bir halta yarasın. ne demek karıyı evde bırak anana ev gezmesine git. yakında kısır börek de yapar öyle gider karı gibi. annesinin karşısında senin yanında duramayan adama adam denilmez.
çocuğunu senden koparıyorlar valla. çocukların aklı kıt söylenen her şeye çabuk inanıyorlar zaten daha ne yaptığının farkında değil. orada oyuncak alıyorlardır aklını çeliyorlardır. yiyorsa çocuğu beslesinler, yıkasınlar. tüm kahrı sen çekiyosun onlar çeksin.
kocan şimdi der "e sen gitmiyosun, ben babanesiyle tanıştırıyorum ben mi suçluyum". haftanın 3 günü ne? karını yalnız bırakıp gitmek ne? çocuğu kaynaştırmaya o kadar meraklıysa, annesini sizin eve misafirliğe getirsin, sen de yemek yap da hep beraber kaynaşın. annesini kötületmek ne demek? neyin kafası? ayağını denk alsın