0 oy
465 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi
Herkese merhaba kizlar nasilsiniz sizlerin yorumunuzu öğrenmek istiyorum..eşiniz gün içerisinde evde olduğu zmn yada işten geldikden sonra siz eşinize sarıldınız zmn nasıl tekpki veriyo size karşı yaklaşımı nasıl oluyo benim eşim bu durumu soğuk karsiliyo bnde bu durumdan çok aliniyorum  sizler evliliklerinizde bu durumlarda ne yaşıyorsunuz eşinize sarıldınız da yada yaklastinizda nasıl tepki veriyo..

25 Cevaplar

0 oy
(2,685 puan) tarafından

Hayirdir inşallah ölecem mi napacam der yada hayirdir derrr ne kaaa uzagiz kii birbirimizden :ermm:

-Reklam-
0 oy
(15,992 puan) tarafından
Benim eşim ilgi sever ilk evlendiğimizde sevgili iken bu kadar sevecen değildin diye şaşırmıştı baya da mutlu olmustu baya zorluklar yaşadık evliligimizi çok yıprattı ama şu an böyle bir şey yaşasa önce hayırdır der sonra karşılık verir 
0 oy
tarafından
Benim eşim kapıyı açınca önce oğlum baba doye koşar 2 yaşında kendiisi .. onu öper sarılır sonra beni öper bazen beni unutur oğlumla direk salona gider ....bazen d evde kaynım oluyor yabancı gibi davranır 
0 oy
tarafından
O da sarılıyor ama bunu gören kızım bizi direk ayirtiyor kendisi sarılıyor 
0 oy
(6,331 puan) tarafından
Her erkek sarılmayı sevmez buna alınma bence. Bende eşime sarılmadan durduk yere sarilmaz ama ben sarılınca elini boynuma dolar 

Bu beni sevmiyor anlamına gelmiyor hatta çok seviyor biliyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Birseruveninrengi (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
3 Nisan 2024 Moda kategorisinde Karmuda (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 966 göst.
25 Şubat 2023 Aile kategorisinde Rabiafule2 (331 puan) tarafından soruldu

401,014 soru

12,000,474 cevap

36,183 kullanıcı