0 oy
779 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (68 puan) tarafından

Az önce gördüm 14 Mart bursa Balıkesir dikkat etsin diye deprem için bende balikesirliyim insan korkuyor artık herkes bilim adamı olmuş herşeyi konuşuyorlar cididen piskoljimizi bozdular harbiden bu 14martta ne olucak yani yarın bizi neler bekliyor acaba :ermm:

20 Cevaplar

+4 oy
tarafından
28 şubatta ne olduysa aynısı yani hicbisey 

Yada Rabbimiz ne isterse o
(68 puan) tarafından
Orası öyle canım yas inssn korkuyor artık ne bileyim
(682 puan) tarafından
3 Mart'ta neyse aynısı yani hiçbir şey :)
-Reklam-
0 oy
(16,065 puan) tarafından
2-3 mart dediler fos çikti 5-6 mart dediler fos çikti. Şimdide 14 mart diyorlar. Işleri güçleri korku tohumlari ekmek. Bıktım valla şu herşeyi bilenlerden. 
(68 puan) tarafından
Bakalım bizde bekkioz bakem inşallah birşey olmaz cidden korkuyorum gergi İstanbul buyuj doorem olsa bile yine biz etkileneiris Balıkesir oturuyorm
(16,065 puan) tarafından
Evet bende kayserideyim oldu deprem ama bizi korkuttuklari gibi yıkıcı bir deprem olmadi. 6 şubattaki gibi bir deprem olacak dediler ama öyle bişey olmadi.
tarafından
Kukuli çok haklısın inanmadık evde kaldık ama millet hala sokakta korkudan 3 4 geçti 6 7 snde 8 in üzerinde olabilir dedi oda geçti bakalım şimdi ne diyecek BY flozof
(85 puan) tarafından
Kukuli evet ama yinede insanalr korktu çünkü Allah'ın bileceği birşey yerlere bir edebilir kimse bilmediği için panik içindeyiz belsinde herkes çadır kurmuş radarda gördüm
(16,065 puan) tarafından
Belsin tarafi fazla etkilenmiş zaten. Sahabiyede bile çadir kurmuşlar. Biz sadece avize sallanmasi şeklinde hissettik. Korkudan geceyi dişarda geçiren insanlar çok fazla. Nereye kadar devam edebilirki insanlar böyle yaşamaya. Birde deprem bölgelerinde arazilerde ve yollarda oluşan yarıkları görünce insan düşünüyor ecelim geldiyse beni bomboş arazide yada yolda bile alır götürür. Neyden kaçiyoruzki.
0 oy
(1,324 puan) tarafından
Sal gitsin olacakla öleceğe engel olamayız kendi kontrolümüz dışında gelişecek şeylere de hiç engel olamayız 
(68 puan) tarafından
Orası öyle inssn yinede korkuyor Allah'a dua etmekten başka çaremiz Yok
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Gaybı bilen yalnızca Allah'tır unutmayalım. Dua edelim yeter 
(68 puan) tarafından
Allah'a dua etmekten baska çaremiz Yok canım
0 oy
tarafından
Valla bi sey olsa dolunayda olurdu herhalde 7 mart icin epey korkuttular yine yer verdiler boyle deprem olacak diye bi sey olmadi
(68 puan) tarafından
Bak şimdi herkes bilim adamı olmuş herşeyi konuşuyorlar ya
0 oy
(2,145 puan) tarafından
Kendinizi korkutmayın. Tarih verecek olsa Peygamber efendimiz verirdi. Kur'an'ı Kerim'de tarih verilirdi. Kıyamet alametleri anlatılmış ama tarih yok. Gaybı sadece Allah bilir. 
(68 puan) tarafından
Evet canım normal olarak çoğu kıyameti yaşadık biz ama gerisini bilemeiiz ama herkes konuşması başladı artık
(2,145 puan) tarafından
Balıkesir'in neresinden bacım
0 oy
tarafından
İnanma ya Allah'tan başka kimse bilmez 7martta dediler hani nerede anca insanu korkutuyorlat
(68 puan) tarafından
Evet canım orası öyle gerçekten insanı korkutuyorlar
0 oy
(9 puan) tarafından

Balikesir in neresindesin ben burhaniye de oturuyorum :)

(68 puan) tarafından
Merkezinden canım
(9 puan) tarafından
Allah büyük depremin ne zaman olacağını Allah tan başka kimse bilemez
(68 puan) tarafından
Aynen canım Rabbim bilir bizde tedbirli olmak lazım ama Allah uyarıyor işte bizi
0 oy
(858 puan) tarafından
Bende korkuyorum şuan bursaya gidiyorum gözlerimden ameliyat olucam tam da 14 martta normlar Kütahya da otutotum bende korkuyorim valla 
(68 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım bende korkuyorum gerçekten
0 oy
tarafından
15 mart için depremden ziyade Putin'in savaş başlatıp turkiyeyı seçim yapmak zorunda bırakacağını dikkat çekiyorlar Allah bizi musibetlerden korusun deprem konusuna gelince vakti saati Allah bilir tarihlere takılmiyorum
(68 puan) tarafından
Evet canım basen benkmde aklkma o geliyor savas mi cikckak diye
tarafından
Artık nerden felaket geleceğini şaşırdık halkın %80 nin psikolojisi bozuk
0 oy
(3,690 puan) tarafından
He he de geç çok bilmişler onlar 

Madem her poku biliyordu niye 10 ilin depremini diyemedi illa şu gün diye 

Asla gün verilmez çünkü belli değil 
(68 puan) tarafından
İşte bende ona şaşıyorum o deprem olduktan sonra herkes konuşamaya başladı
0 oy
(796 puan) tarafından
ALLAH buyuk insALLAH bisey olmaz canim korkma ALLAH a siginalim  ondan baska gidecek kimsemiz yok 
(68 puan) tarafından
Ever canım gerçekten öyle Allah büyük rabbim den başka da kimse bilemez
0 oy
(52,520 puan) tarafından
gecen ayda 13 14 subatti 

hatta 2000 de kiyamet kopacak diye herkes sirinceye gitmeye kalkmıştı 
(68 puan) tarafından
Ciddenmi bunu bilmiyorumdum
tarafından
Depremde yer yerinde kaldı da kıyamet kopsa Şirince kalacak ne tuhaf insanız ya bende hatırlıyorum o günleri
0 oy
(15,952 puan) tarafından
Bı deli kuyuya bı tas atıyorrr...

Kırk akıllı çıkaramıyor felaket tellalı oldu mıllett inanmayın bencee.....
(68 puan) tarafından
Aslında inanmıyorum ama yinede kafam karışıyor
0 oy
(3,629 puan) tarafından
Ben inanmıyorum artık çünkü biraz da prim için yapanlar da var fetva meclisin de sorulmuş onlara inanmayın gaybı yanlız Allah bilir Allah kprısun rabbim esirgesin 
(68 puan) tarafından
Ever canım gerçekten öyle herkes bilim adamı olmuş NEDENSE herkes farklı farklı konuşuyor
0 oy
(544 puan) tarafından
Hangi yıldı hatırlamıyorum ama gene böyle bı muhabbet olmuştu düzce mi Gölcük mu ne orda bişey olmicak demişlerdi çoğu kişi inanıp oraya gitmişti bu muhabbette ona döndü . Rabbimden başka kimseyi bilemez çok şükür. Allah'ın izniyle bişey olmaz canım .
(68 puan) tarafından
İnslaalh canim amin insanı artık korkutuyorlar ya
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Türkiye deprem bölgesi yani deprem yeri elbette olacak bunun için önlem alın diyorlar ama o panikle ne yapılabilir bilinmez ama tavsiyem. Evinize batırın depreme ne kadar dayanıklı die deprem değil evler bize zarar veriyor bide inanaki şu 14 mart olayına inanmayın olsa dahi Allah dan başka kimse tarih saat veremez bejim düşüncem ama bu depremler den sonra gerçekten Bi deprem çantası şart her zman başucuna su tuzlu bise fener duduk 
(68 puan) tarafından
Ever canım benim oturduğum ev eski zaten dayanıklılkmi bilemem ama Allah yardımcımız olsun
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Kız Allah seni bende Bursa dayım bir şey olmaz korkma Allah ne isterse o olur boşu boşuna birilerini dinleyip kendini strese sıkıntıya sokma Allah büyük bir şey olacağı varsada olur zaten 
(68 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun kizz ne bileyim bugün tiktota denk geldi açıkçası korktum bende bir an
(7,373 puan) tarafından
Bakma denk geldin mi geç canım zaten insanın psikolojisi bozuluyor az da dinlese daha kötü oluyor boşver kız
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Allah'a inancı tam olan gaybı ondan başka kimsenin bilemeyeciğini bilir zaten canım. Bilimsel açıklamalara diyecek bir sey yok ama tarih vermek nedir. Madem biliyorlardı 6 şubat için insanları uyarsalardı da onca insan vefat etmese, acı çekmeseydik.
0 oy
(29,578 puan) tarafından

Gaybi Rabbim bilir bize tövbe edip Rabbime yönelmek düşüyor.

En korkutucusu ölüm demi insan oğlu için onun için her gün 14 martmis gibi düşünüp Rabbime yönelmemiz lazım.

Birşey olup olmayacağı kesin değil merhamet eyler mevlam dua edelim her denileni kafaya takıp korkmayın tebdirinizi imanımız ile alalım.

(68 puan) tarafından
Aslında ölüm değilde çocuğum oldhu iifn korkuyorum daha çok ya birşey olursa kizima napar diye en çok bundan korkuyorum Allah büyük rabbim bilir herşeyi hayırlısi
(29,578 puan) tarafından
Güzel düşünün çok stres etmeyin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 163 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde ikbal (52,520 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 773 göst.
19 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 349 göst.
16 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu