0 oy
161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (364 puan) tarafından
Kızlar kızım bu ay3 yaşına girdi bugün hamile olduğumi öğrendim sizce çok zorlanirmiyim 

7 Cevaplar

0 oy
(1,102 puan) tarafından
Büyük kızına bağlı canım. Benm kızım 3yas 1 aylıkken hamile kaldım. Şuan bebeğim 5,5 aylık. Büyük kızım çok akıllı ve sakin bı çocuk. Odasını toplar çamaşırlarını katlar. Eline bez verirsen toz alır. Bulaşık makinasini boşaltmaya yardım eder. Kardeşin gözü gibi bakar. Ama benimde zorlandigim yerler oluyo. 
tarafından
Cnm benim bu diktatorluk yada kötü annelik değil aksine olması gereken bu şımarık her istediğini ağlayarak elde eden nazlı Bi çocuk olmadı işte o tarzda yetişen çocuklar ilerde en ufak Bi olumsuzlukta bunalıma girip kendinj yerlere atacaklar ve kimse anne babası olmadığı için onu cekmeyecek hayatta hep birilerine muhtaç olacak ne yazık ki... hersey sırayla cnm en önemli meseleyi hallettin bu çocuk oyuncagi gelir;)
(1,102 puan) tarafından
İşte elimi bırakmadığı için bu çocuğun duyu bütünlemeye ihtiyacı var diyen bı yakınım var . Yani beni gerim gerim geriyolar. Halbuki gayet özgüvenli bı çocuk. Bazen eşim onu kizdirmaya calisiyo. Konuşması hoşumuza gittiği için. Yeter ya dalga mı geçiyorsun valla bıktım diyo :) tam bir sıpa. Öyle çok TV telefon olayimiz da yok. Gunde 1 saat YouTube kids izler. Bu yıl ameliyat olduğu için okulu bıraktık Dr umuzun önerisi ile. Bademcik ve geniz eti alındı. Bende dikkat seti aldım. Birlikte ders çalışıyoruz. Sayıları öğrendi falan. Tabi ki yetemiyorum çünkü ufak kızım sürünmeye ve yuvarlanma ya başladı. Onu uyuttugm an yemek çamaşır derdine düşüyorum. Büyüğüne yeterli zamanı sağlayamıyor um. Gece olunca da vicdan azabı çekiyorum. Ama ikisini de canımdan çok seviyorum. ❤️
tarafından
Elini bırakmaması ozguvensiz olduğu anlamına gelmez aksine kurduğunuz bağın guclulugunu gösterir.. evlat bu ya hiç ayrım yapılmaz aralarında eşit seversin elbette fakat gelisim farkından dolayı ister istemez eşit davranamazsin bu gayet normaldir 18 yaşındaki Bi kıza 10 yaşındaki kızla aynı seviyede davranamazsin doğanın kanununa aykırı bu ayrıca gayette güzel yetiştirip egitiyorsun hiç suçluluk duyma sakın
(1,102 puan) tarafından
Bı tarafda gözümün önünde yeğenim var. Kızımdan 1,5 yaş büyük. Mesela hala sofrada ağzına bekler. Kola içer. Kızımın oyuncaklarini ister ki onda ki oyuncak mağaza da yok. Benm yavrum da kola zararlı dimi anne biz icmiyoruz diye örnek olmaya çalışır. Çünkü evimize sokmayiz.Tabağına koyduklarıni bitirir. Başkasının yemeğini çok sevemez. Bnde zorlamam başka yerde. Ne biliyim ben iş yaparken hemen gelir bende bez alayimda su dolaplari siliyim der :) asla oyuncaklarını kırmaz. Para biriktirir istediklerini almak için . Bizde çaktırmadan üzerine koyarız . Ve çok mutlu olur bunu ben aldım kendi paramla diye herkese anlatmaya çalışır. Şimdi süs merakı başladı. Yaz gelse de eteklerimi giysem diyo. Biraz tombiş :) bazen ister istemez çok yoruluyorum Aslı diyorum . O da onda etki yaratiyo. Gelir sarılır hadi anne ben kardeşimle oynayayım da sen kahveni iç çok yoruldun der. Koca insan gibi. O böyleyken bende ki şu yetememe duygusu gecmiyo.
tarafından
Kendi kendine bu duygu ve düşünceyi atman gerekiyor aksi halde anneligini sorgular eksik hissedersin kendini ki sen eksik değilsin kesinkikle
-Reklam-
0 oy
(213 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında küçük olan kızımda 1 yaşına girecek sadece kıskançlık konusunda beni zorluyor onun dışında kendi başına oynuyor yemek yiyor vs 
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Benim oğlum yeni 3 yaşına girdi 2 aylık kızım var idare ediyoruz ama çok zor geçmiyor başlarda çok kıskançlık yaptı krizlere girdi ama şimdi iyi biraz 
0 oy
(1,211 puan) tarafından
Yok cmm bence gayet iyi benim kızım 2 yaşımda bende hamileyim 
0 oy
tarafından
Ikı kızımın arası 4.5 yas yaklasık ben hıc zorlanmadım. Bence ıdeal aralık 3 ten sonrası
0 oy
(12,826 puan) tarafından
Ideal yaş aralığı zorlanmazsın
0 oy
(6,909 puan) tarafından
4 yaşında artık herşeyi anlıyorlar zorlanmazsin büyümüş bebeğin. 

Benim oğlum 4 yaşında kızım ise 1 buçuk yaşında beraber çok güzel oynuyolar 

Bazen dövüyor ama genelde beraber güzel vakit geçiriyorlar 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 165 göst.
30 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 405 göst.
27 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 635 göst.
+1 oy