0 oy
636 göst.
Diğer kategorisinde (152 puan) tarafından

Benim kızlar gece yatakta durmuyorlar çorap giydırsemmi bilemedim havalar da soğuk ama rahat ederler miki :/:ermm:

18 Cevaplar

0 oy
(6,920 puan) tarafından
2gündir kilotlu çorap giydiryrm 
(95 puan) tarafından
Pijamasini giydiriyorum çorabını da üstüne çekiyorum :D külotlu çorap eziyet ya
(152 puan) tarafından
Valla eziyet ama gece donmaktan iyi heralde yatakta durmuyorlar
(6,920 puan) tarafından
Büyük aldırdım şimdi bi eziyeti yok kız ne açıdan eziyet :)
Sıkmasn die de ztn büyük aldırdım
(152 puan) tarafından
Canım sıkmasından demiyorum ki bende bazen çorap giyip yatarım benim ayaklarım neydendir bilmem hep buz gibi ama gece çorapla uyuduğumda   daralıyorum uyuyamıyorum onlarda öyle heralde
(95 puan) tarafından
Yok canim sıktığı için diyorum ben rahat edemem o şekilde yatmaya bebeği de yaptırmam kalın pijama altları oluyor hani baya kalın püf puf ne deniyor onlara ya bilemedim . Kalın giydirin ve üşümez zaten çorapta kışlık kalın giydir ben o kadr giydirmem bile çünkü terliyor . Bir de tulum diktirdim anneme bir fikir olsun size de. : Omuzları çıtçıtlı sağ tarafı aşağı kadar normal  dikili sol tarafı tamamen çıtçıtlı altı etek gibi düz iniyor ve eteğin altı dikili giydir çıkar kolay oluyor gece boyu üst açılmıyor zaten. ben bir muslinden bir de biraz dhaa kalınindan yaptırdım soğuksa 2 kat üst üste giydiriyorum sıcaksa muslini hafif soğuksa biraz dhaa kalinini. Dikebilirseniz böyle bir şey dikin pratik oluyor hem .kızım bir yaşında artık boyu kısa geliyor alt dikisleri soktum o şekilde kullanıyorum.
-Reklam-
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Benim ki 6 aylık giydirmiyorum kan dolaşımınıa engel olmasın diye 
(152 puan) tarafından
6 ay küçük daha yatakta haraket etmez demi
(3,058 puan) tarafından
Hiç durmuyor fırsat versem kendini çeviricek
0 oy
tarafından
Giydirmiyorum ikisine de 
0 oy
(15,910 puan) tarafından
Ben giydirmek istiyorum ama asla çorapla uyumuyor benimki. Uyur gezer gibi gözleri kapalı kalkip çorabını çıkarıp yatıyor 
(152 puan) tarafından
Giydiysem sıkıntı olmaz demi canm
(15,910 puan) tarafından
Valla üşüyüp hasta olmasin diyoruz ama kan dolaşımına da engel oluyor sanırım. Çok sıkmayan bişey giydir canım
0 oy
(135,940 puan) tarafından
Corpasiz zaten gaz acik ev sicak terler corapla yatsa
(152 puan) tarafından
Canm benim ev soğuk
0 oy
tarafından
Yazın bile corapsiz yatırmadım. Ince bir çorap giydirirdim
(152 puan) tarafından
O zamn bende ayağı rahatsız etmeyen bi çorap giydireyim  evim soğuk
tarafından
Aynen giydir cnm
(7,812 puan) tarafından
Yazın neden çorapsız yatırmadin ki
tarafından
Ince bir çorap giydirdim üşür diye.biz doğudayız gece ayakları soğuk oluyordu
0 oy
tarafından
Bende külotlu çorap gidiyorum havalar soğudu ıyice 
0 oy
tarafından
10 aylık şuan giydirmiyorum ama fazla ca dolanıyor uykusunda daha da soğursa giydirevilirim 
(152 puan) tarafından
Aynen havalar gittikçe soğur
0 oy
(121 puan) tarafından
Uyuyunca çıkarıyorum yada çoraplı tulum la yaptırıyorum 
0 oy
(590 puan) tarafından
Giydirmiyorum zatem  enseden gogusten soguk alir bebek oralar sicak olmasi gerekir ben bile corapla gece daraliyom uyuyamiyorum bebek hic durmaz gecede ayaklari rahat etsin :))

Birde ayaklari corap icinde eksi eksi kokuyo aralari pamukcuk dolu oluyor inadina burnuma dayiyo :)
(152 puan) tarafından
Kız o ekşimsi kokuları bile bana en güzel kokuymus gibi geliyor:)
(590 puan) tarafından
Tabikide:))
0 oy
tarafından
Hala giydirmiyorum 
0 oy
(924 puan) tarafından
Çorap giydir canım sıkmayan bı çorap olsun gece buz gibi oluyor ben daha doğalgazı açmadım acmamda Aralık'ta anca açarım doğalgazı çorap la yatırıyorum ucunude gönül ister ki açım doğalgazı ama el mahkum:)
0 oy
(9,757 puan) tarafından
Dogdugundan beri corapla uyur kızım saglıklı degıl belkı ama yavru gazlsnıyor yoksa 15 aylık 
0 oy
(1,631 puan) tarafından
Yaz ayindasa hep çorapla yatırdım şimdi de iki çorap giydirip yatırıyorum 
(7,812 puan) tarafından
Kız neden o kadar sıkı sıkıya gydiryorsun
(1,631 puan) tarafından
Bizim ev soğuk oluyo bide çocuğun ayakları buz gibi oluyo normalde de öyle ama içim rahat etmiyo kalın giydrmeyincede
(7,812 puan) tarafından
Canım zararlarını okudun mu ? Çok sıkı sıkıya giydirmek iyi değil ki bu sefer başka hastalıkları çıkar ve büyüyünce de çorapsız yatamaz ayağında nefes almaya ihtiyacı var uyurken çocuklar soğuğu göğsünden sırtından alır ayaktan değil
(1,631 puan) tarafından
Gün içinde çıkarıyorum gece bı kaç kere denedim öyle çıkarttım ayakları buz gibi oldu ondan snra hiç corapsiz yatrmadim
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Hayır asla çorap ile uyumak sağlığa zararlıdır
0 oy
(250 puan) tarafından
Bn oğlum doğdu doğalı çorap giydirmiyorum yatırırken zararı diye okumuştum uyurken çorapla uyumak uyku halinde ayak altılarinda beyne giden hava varmış çorapla yatırınca beyin oksijensiz kalıyormuş diye o yüzden giydirmiyom yatırırken üstünü kalın giydiriyorum oğlum zaten üstü örtülü de uyumaz azla uyanıp aglar üstünü açar 
0 oy
(17,476 puan) tarafından
Çorap kan dolaşımını engeller ben külotlu çorap giydiriyorum.
0 oy
tarafından
Ben külotlu çorap üzerine de ince bir çorap daha çünkü 4 aylık ve evimiz çok soğuk henüz kaloriferler yanmadı dönüyoruz yavrum da üşüyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 266 göst.
7 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,166 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 353 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Syma (841 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 566 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 566 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (551 puan) tarafından soruldu

412,679 soru

12,424,495 cevap

45,403 kullanıcı