Ya şöyle sizinde o yaş gurubu çocuklarınızı anlatırsanız belki normal gelecek belki de düzeltmemiz gerekecek. Daha çocuk anaokuluna gidiyo sabahçı geçen senede gitti sabah kalkmakta zorlanıyor haklı 7. 45 kalkıyor sekizi geçerek babası bırakıyor ama şöyle anlatayım okulunu öğretmenini seviyo sabah ben bikaç kere uyuyakaldım babası kaldırmış hazırlanmış hemen çıkmışlar . Ama ben kaldırılınca şöyle hadi kalk kızım diyorım mızmız yataktan hiç çıkmıyo üstünü giydiriyorum altını giydiriyorum hadi kızım çorap giy diyorım suluğunu doldurmaya gidiyorum geliyorum hiç oralı değil, üstünü altını kendi giysin istiyorum hiç umrumda değil artık sinirleniyorum, çıkardığı pijamalar sağda solda atılı hep ben diyorım hadi hadi hadi öyle zorla yapıyor o kadar yavaşki tamam sabah sabah belki zorlanıyor ama cidden artık tahammül edemiyorum ya. Babasının artık çıkma saati geliyo hala yatağının üstünde son dk apar topar saçı bile doğru düzgün yapamadan çıkıyorlar
Kızın gece geç mi uyuyor? Benim oğlan da 6 yaşında 1. Sınıf, gece geç uyursa sabahları çok yorgun kalkıyor o zaman bu anlattıklarını ben yapıyorum. Normal zamanlarda ise erkenden yatar. Sabah uyandırırım ilk bi uyku sersemliği 2-3 dk falan. Sonra tuvalete gider. Çıkınca kendine gelmiş olur. Kendi giyinir her şeyini. Beslenmesini suluğunu ben hazırlıyorum tabi ki. Ha dağınıklık konusunda benim oğlan da dağınık. Bazen çıkardıklarını yerine koyar ama bazen pijama bi yerde kazak bi yerde bırakıyo. Hele okuldan gelince çoraplar ayaktan çıkıp ortalığa fırlatılıyo, babası kılıklı :D daha küçük diye çok şaapmıyorum ama öğrenmeyecek kadar da küçük değil. Ben anlatıyorum çoğu zaman uygular aslında ya hakkını yemiyim çocuğun. Okulda çok dağınıkmış ama öğretmeninden aldığım tek şikayet o oldu. Konuşuyorum sürekli bakalım ne olacak.. Nasıl çözülecek dağınıklık meselesi çok da bilmiyorum...
Siz 6 yaşındaki çocuktan 16 yaşında ki çocuk davranışları bekliyorsunuz
Valla 30 yaşındayım ben anca toparlanıyorum o daha bebek ya evi süpürüp birde öyle gitsin.
1,507,784 soru
24,610,759 cevap
364,068 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın