0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından

İlk doğum ve 38 gün kaldı çok heyecanlıyım ve gerginim.Duygularim çok karışık bir taraftan oğlumu kucağıma alma mutlugu bir taraftan doğum süreci ve sonrası gerginliği var.Evladima yetecek miyim sorusu sizde de oldumu :'(

4 Cevaplar

0 oy
(7,731 puan) tarafından
Tabiki yeteceksin öyle düşünme. Kimse annesinin karnında öğrenmiyor anneligi. İçgüdüsel olarak doğumdan sonra bir bakiyorsun sanki herşeyi biliyorsun. 
(13 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim desteğiniz için bunları duymak bana güç veriyor ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğum nasıl olcak korkusuna sakin girme ben hiç korkmadan girdim stresli olmamak çok iyi oluyor. Doğum Bi şekilde oluyor . Doğumdan sonra eski düzenin olmuyor bebeğin huyunada bağlı bazı çocuklar sakin oluyor bazısı hırçın ama Bi şekilde düzen kuruyorsun. İlk Bikaç yıl çok fazla sabır istiyor ama üç yaştan sonra rahatladım ben tam anlamıyla.

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. 
(13 puan) tarafından
İnşallah düşünmemeye calisicam . umarım alışma sürem hızlı olur .Amin Allah razı olsun ❤️
0 oy
(5,428 puan) tarafından
Hiç tereddütüm olmamıstı senin d eplmasın sen annesin elinden gelenın en iyisini yapcaksın. Benim 2. Benım de 38 gunum var artık yürümekte bile zorlanıyorum yavruma kavusmak istiyorum sadece :) 
(13 puan) tarafından
Ne güzel maşallah inşallah bende rahat olurum sizin gibi aşarım artik bunu❤️
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Bunlar cookk normal duygular:) doğduktan sonra insana öyle bir kuvvet geliyor ki anlatamam.sanki ömrünce o senin yanındayım gibi bir duygu oluyor
(13 puan) tarafından
Bu yorumunuza çok duygulandım ...ne güzel bir duygu annelik gerçekten ❤️
(12,022 puan) tarafından
Ben kızımı kucağıma aldigimda hastahanede dedim di Allah'ım aşk sevgi buysa yani bir insana duyulabilecek sevgi buysa ben ömrümce ne annemi babamı ne kardeşimi ne kocamı gram sevmemisim.yani hepsi toplansa tüm akraba,aile ,koca ,arkadaş hepsinin sevgisi üst üste gelse yemin ederim ki evlada duyduğun sevginin 100 de 1 etmez
(13 puan) tarafından
Yaaa çok güzel yaa❤️Rabbim isteyen herkese tattirsin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 547 göst.
20 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 596 göst.
0 oy
2 cevap 110 göst.
8 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Daisyt (2,362 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 77 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,888 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,187 soru

24,397,712 cevap

349,886 kullanıcı

...