Maddi durumu olmayan birine buyur al senin olsun demeyi içimiz el vermez. Hem nerden bulabiliriz gercekten maddi imkanı olmayıp hemde aynı vücut hatlarina sahip aynı bedende birini. Maddi durumum yok aynı beden giyiyorum hayrına ver bana der satar parasını yer şuan o devirdeyiz. Eğer yer kaplamasindan dolayi muzdaripseniz gönlünüze sinecek fiyata satış yapılabilen sitelere koyun. Çünkü şuan kiralık gelinlikler bile çok pahalı. Bizim maddi durmumuz pek iyi değildi evlenirken zaten kaçarak evlendim. Eşim gelinliksiz olmaz dedi sadece bi nikahta evet derken ve fotoğraflarımız hatıra kalsın gelinlikle damatlıkla fotograf cekilelim diye gelinlikciden gelinlik kiralamıştık. 1.5 sene önce bile çok pahalıydı kiralık gelinlik eskiden o fiyata gelinlik satın alınıyordu. Gelinlik satın almak eski fiyatlara göre bi araba parası şuan. Eminim gelinlik almak isteyipte parası yetmeyen maddi imkanı olmayan çok insan vardır. Bir gece için dünya para istiyorlar gelinliklere. Bence elinde gelinlik olanlar gönüllerine sinen miktarda paraya internette satsinlar. Ben gelinlikciden kiralamistim kiralık gelinliklerde defolu oluyor bir çok yerinde nokta nokta yırtıklar vardı bilginiz olsun yırtık pırtık kim ne yapsın bunu demeyin. Önemli olan insanın nefsi kırılsın hevesini alsın gelinlik giyemedim demesin. Bi kiralik gelinlik bile dünya para olmuş. Kiralamaya kalksanız aylık gelir bağlamış olursunuz o derece pahalı şuan. Beden ve boy ölçüsü ile birlikte internete satışa koyabilirsiniz. Millet kullanılmış diş macununu diş fırçasını koyuyor.