Ben öğretmenim kızlar ama atanamadım. Hep hayalimdi kendi paramı kazanıp annemi babamı umre veya hacca göndermek istiyordum. Babam çok çalışıp çabaladı bunca zaman bizler için başkalarının işinde çalıştı, milletin pis tuvaletlerini temizledi. Hep bizim için çabaladı. Kayinbabam da tam tersi bunca zaman Hep yan gel yat doğru düzgün çalışmamış. Eşim çalışmış bilezik yapmış eşya almış düğün parasi biriktirmiş Hep yemişler. Esim babasının yanında yaşlı görünüyor resmen.Hep başkalarının verdiğiyle gecinmisler. Evlerine sürekli misafir gelir herkes eli kolu dolu gelir çalışmadığı halde evleri mutfagi Hep dolu doludur. Kayinbabam açıkça söylemek gerekirse tam bir yalakadir. Misafirlere afedersiniz bi qgzina yedirmedigi kalır. Kaynanami zamanında çok dövmüş sen benim misafirlerime karışırsan hee gün döverim seni diye Hep gözünü korkutmuş.Kaynanqmin iki kız kardeşi gitti geldi umreye. Yine gelen bi misafire ağlamış onlar gitti bi benim hanım kaldı diye. O da umreye gönderiyor şimdi onları. İnsanlar ne şanslı babam duyunca sevindi ama bi tık kırıldı. Çok üzülüyorum bu hayatta istediği tek şey. Her şey nasiptir ama hani zoruna gidiyor insanın. Hani bu kadar çalışıp çabalayıp bizim için keşke okumasaydim diyorum onlar da hayatını yaşasaydı. Gorumcemi bile bi başkası dershaneye gönderiyor iki senedir bi başkası da her ay para gönderir. 18 yaşında ama bi hiydiginj bi daha giymez ne bileyim ben de okudum ama öğlenleri ac dururdum mesela. Biraz uzun oldu ama icimj dökmek istedim hakkınızı helal edin