+1 oy
389 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
29 yaşındayım eşimle aramızda 15 yas var. 2 yasinda bir çocuğumuz var. Bu yaşlara gelince kardeş düşünüyordum hep ama bu fikirden zamanla uzaklaştım. Eşim zaten geç baba oldu çocuğumuz 2 yaşına geldi kendini baya kurtardı. Maddi durumumuz da çok iyi değil kendi yağında kavrulan bir aileyiz tek çocuk yeter diye düşünmeye başladık. İlerde pişmanlık yaratır mı bu çocuğumun bir de kardeşi olsaydı diye içinden geçiren var mi acaba 

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Maddı durum cok ıyı degılse ınan gerek yok, bır cocuk refah ıcınde buyusun
-Reklam-
0 oy
(9,505 puan) tarafından
Kardeş çok önemli ya her derdine koşar destekçileri olurlar 
(15 puan) tarafından
Günümüzde bu dediğinizi yapan kardeşler kaldı mı :)))
(21,364 puan) tarafından
Benim kardeşlerim var sağolsun. İyi günde kötü günde yanımdalar. Kötü düşünmemek lazım.brnce
(9,505 puan) tarafından
Benimde kardeşim var aramız ıyıdır bizimde
(8,625 puan) tarafından
Benim abilerimle ablamla aramda yaş farkı çok aşırı birbirimize bağlı degiliz ama zorda kalsam hemen koşarlar
0 oy
(3,116 puan) tarafından
3 buçuk yaşında oğlum var. Maddi ve manevi arak 2. Çocuğu göze alamıyoruz. Malesef ülkemizin hali ve dünyamızın genel hali çocuklarımıza ne vadediyor. Allah ömür versin evladımıza hayirli insan eylesin. Bunun dışında tek çocuk olmak özellikle biz yaşlandığımızda zor. Maddi boyutu değil ama manevi boyutunu düşünüyorum. Annem babama bir şey olsa Allah gecinden versin bu beni yıkar. Yanımda 2 tane ablam olduğu halde. Bir de tek olduğumu varsaymak çok zor. Bir de bunun yanında iyi ailede yetiştiği halde birbiriyle gerçek manada küs olan kardeşleri görüyorum. Ben de iki arada kaldım 
0 oy
(152 puan) tarafından
Kızım 4 yaşında yeter başka çocuk istemiyorum kızımda İstemiyo Allah isteyene verssin 
0 oy
(886 puan) tarafından
Belki birde kızın olur cnm bence yap kız olur diye
0 oy
(21,005 puan) tarafından
Evliliğinde bir sorun yok ise bence kardeş iyi bir şey. Ben mutsuz evlilikleri çocukla ayakta tutarım bakış açısına karşıyım yaşla alakalı da bir sorununuz yok sen daha çok gençsin eşinda baba olmak için fazla yaşlı sayılmaz bence pişman olursun istersin ilerde 
(15 puan) tarafından
Canım tek düşüncem ilk aylar bana yardım edebilecek birileri yok eşim 15 gün izin alabilir sezaryenli halim ile hem bebek hem küçük çocuğa yetişemem diye korkuyorum
(21,005 puan) tarafından
Onun için çocuğunun biraz daha büyümesi lazım. Benim bir oğlum var gurbetteyiz 33 yaşındayız çok zorlanıyorum ama aynı şekilde ilerde pişman olur muyum diye düşünüyorum. Benim kendimde çok genç sayılmam o yüzden çok uzun bir yaş arası zor olur ama senin 4 yaştan sonra belki olabilir. İnsanın bir kardeşi olmalı diye düşündüğüm için dedim yoksa gerçekten cesaret etmesi zor
0 oy
(53,306 puan) tarafından
gönül ister ikide degil uc dort cocuk yapmak 

maddi yönden hepsine yetmek lazim 

manevi yonden anne iyi olmali ki cocuklara iyi bakabilsin 

bana suan bir cocuk tam geliyo hemde kizim zor bir cocuk degil çok şükür uyumlu cadiligi tutsada iyi ama ben zorlanirim ikinci olursa zaten yas oldu 35 kafa kalmıyor enerji yetmiyo

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 224 göst.
0 oy
1 cevap 102 göst.
17 Kasım 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Linasu (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 604 göst.
1 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,713 soru

23,780,834 cevap