Valla cocouktan cocuga degisiyor ama benim kiz 3 bcuuck yastan sonra normal insan oldu arkadasim gibi :)anasinifina yolladim enerjisini orara atti baya yemesi icmesi oturup yazar cizer reskm yapar. Boyar keser yaoistrr falan hani etkinlik icin bile kendi kendine takiliodu. Uyumasi kalkmasi uykusu bilundugu zaman huysuzluk cikarmamasi sapitmamasi falan. Mis gbi insandi:)). İkinci kazayla geldi suan herseyi en bastan yasiyorum bana koyuyo valla. Hurrem sultan hayatim gitti yerine mahidevranin surgun yillarindaki hayat geldi sefil sefalet bulasik makinasi yerlestrrken pijamama tutunup biri ayaga kalkmaya calisio pijamam. Siyrilio dizie kadar mutfagin ortasinda kaliom d.onla:) bugun. Lavabolari ciflerken bi yandan ayagimla yoga yapar gibi sekilden sekle burundum klozete yanasmasin diye eline basacam yerlerde surunui falan Mop kovasini yerden yere nere kacircagimi bilemiorum. Ek gidasi ayri dert uykusu ayri emzirmesi ap ayri aglamasi zirlamasi derdini anlatamamasi :)
Kizim hasta oluo anasiniflari mikrop kaynio ya kizima gram
Uzulmuirum yatar dinlenir oglana gecirecek diye aklim cikio cunku kardese gecince olan bana oluo falan ay cok zor seni etkilemis olmim ama akli olan bi taneden fazla yaomaz diyorum hep cogu okuyan linclio beni burda bu konuda:))