0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (143 puan) tarafından
Bebeğimi hala emziriyorum şuan 16 aylık ve ben cerazetteyi kullanıyorum korunma yöntemi olarak.. ama huyum suyum tamamen değişti hapın bütün yan etkilerini yaşıyorum. Cinsel isteksizlikten tutun aşırı agresifliğe kadar.. başka bi yöntemede güvenemiyorum ama ben bu değilim ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Bebeğimi en azından 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama eşimlede eskisi gibi olmak istiyorum. Varmı bi öneriniz :(

5 Cevaplar

0 oy
(8,395 puan) tarafından
Ben kullandım 1 ay ama bende çok sinir yaptı yani bilmiyorum ben zaten sinirli bir insandım daha fazla böyle agresif oldum sanki. Başka bir yan etki yapmadi bende.
(143 puan) tarafından
Ben 40ımız çıktıktan beri kullanıyorum ve adet görmemide engellediği için onunda payı olduğunu düşünüyorum. Çocuktan öncesiyle şuanki ben iki farklı insanız sanki :(
(8,395 puan) tarafından
Benim adetimi kesmedi canım ama huyu suyu değiştirdiği doğrudan
-Reklam-
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Bende aşırı sinir ve adet gorememe yaptı 5 ay kullanıp bıraktım 
(143 puan) tarafından
Aynı durumdayım :/ sonrasında nasıl korundunuz peki
(4,292 puan) tarafından
2 kere spiral taktirdim hem adetliyken hem adetsizken malesef 1 ay dolmadan ikisi de kaydı sonra kızım 1 yaşına geldi emziriyordum microgynon hap önerdi ebemiz emzirirken de kullanabilirsin dedi 17 aylikken sutten kestim kizimk şuan 4 yasini 2 ay geçti hala hapa devam ediyorum
(143 puan) tarafından
Başka hap kullanılabildiğini bilmiyodum bana tek bu olur dediler çünkü emzirirken
Bende bi sorıym o zaman
0 oy
(135,454 puan) tarafından
cerezetta nerden aldin toplumu aliyosun
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Kullandım aynı etkilerini yaşadım ve gidip spral taktirdim 
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Bende 5 ay kullandim sinirli biriyim zaten iyice sınırlı olmustum sonra adet olmayı engelledi bende bıraktım hapi

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 254 göst.
0 oy
2 cevap 96 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Denizada (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 530 göst.
14 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Cennet (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
18 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Emneerydmn (94 puan) tarafından soruldu

411,137 soru

12,375,388 cevap

42,788 kullanıcı

Kategoriler

...