Kulaklarımda çok küpe var hiçbiri de acımadı yara olmadı iyi baktım çok seviyorum onları ☺ sadece ilk bir haftahiç dışarı çıkamadım başörtü değince acıyordu kulaklarım ve gece sağa sola yatamadım ☺ Dövmelerim bi süri vardı bekarken gençlikte heves ediyordum çok yaptırdım ama büyükk pişmanlık hem de dinen çok sakıncalı malesef hata ettim şimdi sildiriyorum tek tek. Yaptırması 1 saat sildirmesi 1 yıl. Silme acısı da kat kat daha fazla. Sulu sulu yara oluyor yanıklar oluşuyor suya temas yasak duş bile alamıyorsun berbat bi durum ya şu an bebekten dolayı ara verdim ama yine devam edeceğim az kaldı inşallah. Kesinlikle bi kardeşin olarak sana tavsiyem dövmeden uzak dur
Ben göbeğimi kendim deldim arkadaşımın kini ***** delip iki defa deldikleri için malzemeleri alıp kendim yaptım ama hamile kalınca çıkardım tabi hiçbişey ondan daha acılı olamaz lokal anestezi spreyleri yada krem var acıyı hafifletmek için bende çok fayda ettiğini söyleyemem acıyı çok hissetmem ama o başka birseydi
iki kolumda da bu bilek tarafında var acımadı yaptırırken piercing de kaşı bilmiyorum ama dudak ve smiley tarafı acıtmıyor
1,486,258 soru
24,298,603 cevap
343,926 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın