0 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar dün ki postumdan bilen bilir eşimin annesiyle konuşmasından rahatsız oluyorum. Aslında karışmak istemiyorum ama içimdeki dürtü beni bırakmıyor beni yiyip bitiriyor. Çok nefret ediyorum ailesinden karışmayayim kendi ne yaparsa yapsın diyorum ama sonra konuştuğunu görüp duyunca sinirden karisiyorum. Kendime nasıl engel olabilirim ne yapabilirim sizce 

9 Cevaplar

0 oy
(1,410 puan) tarafından
Hayatın zindan oluyor biliyorum. Boşver diyemiyorum emeklerine yazık anı yaşamaya çslış sordun mu neden böyle yapıyorlar diye
tarafından
Gerçekten umursamam istemiyorum ama elimde değil. Beni sevmiyormus oğlundan boşanana kadar huzur yok kısaca sevmemesinin nedenidir oglunun beni sevmesi kıskançlık bu başka hiç bişey yok başından beri habire benimle uğraşıyor sanırım artık katlanamiyorum. Umursamak istemiyorum ama işte.
(1,410 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun
tarafından
Amin Allah razi olsun
-Reklam-
0 oy
(20,492 puan) tarafından
Sorun tam olarak nedir ?
tarafından
Sorun beni sevmediği için oğluna boşan diyip duruyor beni sevmemesinin nedenide oğlu beni seviyor diye kıskanıyor bu başka hiç bir neden yok kıskançlık. Yıllardır aynı yıllardır nefret eder benden tabi bende ondan.
(20,492 puan) tarafından
Anladım canım ama eşin konuşsun annesi sonuçta engel olamazsınki
tarafından
İşte aslında bende buna engel olamıyorum annesi boşver karışma diyorum kendi kendime sonra bı bakıyorum kendimi yiyip bitirmisim
(198 puan) tarafından
Eğer oğlu seni seviyorsa zaten sen sevgisinden eminsen öyle şeyleri dert etmezsin diye düşünüyorum ve o içindeki ses te inan bana şeytanın vesvesesi kardeşim kurtul biran önce..Kötüyle kötü olma Ellerini Rabbine aç Ey güzel Rabbim bu Ayşe kuluna sana havale ediyorum öyle bir meşguliyet ver ki bana aileme zarar veremesin de..
0 oy
(28 puan) tarafından
Hic bişey yapamazsın . Bende annesinden nefret ediyorum ilk evlendigimden beri uğraşıyorum ama annesiyle bir olup beni eziyo hiç bişey yapamıyorum tavır koy diyorum o benim annem diyo 
tarafından
Aynı şey işte eşim haklısın diyor her konuda ama tavır koymuyor eşim biyle yaptıkça annesi daha çok ağzıma ediyor. Umursamayin diyorum kendime engel olamadigim için deliricem yakında sinirden
(28 puan) tarafından
Oyle iyi anlıyorum ki . Ana oğul az aglatmadilar beni 2 aylık e vliydim daha neler yaptı kara süratli kari
tarafından
Bende 1 aylık evliydim başladı peki sen nasıl üstesinden geldin
(28 puan) tarafından
Gelemedim hala beni hiç sevmez istemez . Surekli laf sokarevlatlar aileyi dinlemez bulduklarını eve getirirler diye . Herseyime karışır . Dogcak çocuğuma bile  ve ben bu kadınla aynı evde yaşıyorum bide beni düşün . Hayatim cehennem hergun ölmek için dua ediyorum . Evin içinde hapis hayatı yaşıyorum kocamla ozelim yok düşün haline sukret
(198 puan) tarafından
YA SİZ İYİ MİSİNİZ ???? Insan annesinden asla vazgeçme ha bir erkek annesinden vazgeçerse inanın bana birgün sizden de bir çırpıda vazgeçer..Kaldı ki evlenmeden önce illaki bu sinyalleri aldınız evlenmeseydiniz sizin gibilerde ki mantık şu nasılsa değişitiririm adamı!!!Malasef değişmezler..Eşini seven bi insan da eşine kolay kolay annenden vazgeç diyemez biraz empati onu doğup büyüten kişi o!!Sorunu temelinde arayın çözüm odaklı yapıcı olun lütfen sene 2023 hala kaynana gelin nefreti var şaka gibi
0 oy
(2,655 puan) tarafından
Seni muhattap etmiyosa bosver canım ailesi yani yok sayamaz inatla sana duyurcak şekilde konuşuyosa bilemem tabi
tarafından
Suanlik muhattap etmiyor ama ilerde belki olmaz çünkü her sene aynı şey oluyor bı şekilde ne bileyim ya kendime engel olamıyorum
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Şu şartlarda bile beni oğlu için bile aramaz arasam açmaz ailesi arasa anında bu yüzden bende nefret ederim
tarafından
Peki sen kendine engel olabiliyor musun veya eşine nasıl davranıyorsun başarabildin mi yani
(2,126 puan) tarafından
Ya bazen aldirmamaya çalışıyorum. Şu şartta bir iki kez trip attım eşime hani ben arayınca açmıyorsun herkes arasa anında açarsın felan. İki gündür konuşmuyorduk mesela yok yani çocuğu için bile aramadı ailesiyle konuşuyordu keşke başarsaydm dile getirince daha çok yaparlar alttan yapmak lazım
tarafından
Ah keşke yapabilsem keşke
(2,126 puan) tarafından
Bende çok isterdim kız valla
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Ablamda boyleydi. Neler neleer neler. Boşandılar en sonunda
tarafından
İnşallah boşanma olmaz ama böyle giderse tahammül edemiycem yani
(3,316 puan) tarafından
O kadar uzun ki anlatsam yok artik dersin 7 yil sonra bosandilar onlarda
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Ay yok yirttsakta kendimizi konusuyolar 
0 oy
tarafından
Bizimde çok kavgamız oldu ablası annesi beni dövmeye kalktı hiçbişey diyemiyordu anasının evinden çıkmıyordu sürekli telefonda ablasıyla konuşuyordu taki bu son kavgamızda ipler koptu anası kardeşleriyle bi tartıştılar ilk zamanlar hiç konuşmuyordu şuan yolda görse sadece slm verir diğer türlü koptu onlardan buda benim işime geldi şuan kafamız rahat hayatımızda yok gibiler 4 sene çok çektim ama kazanan ben oldum galiba kaynanam kıskançlığından geberecek çok şükür eşim anladı artık ailesinin biz olduğunu 
0 oy
(125 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ah ah ben de neredeyse aynı problem var senin gibi ben de çok öfkelendim kavgalar ettim her defasında bu kez noldu biliyo musun gizli konustular anladım ki ya ben bu adamı bosucam ya da bu şekilde kabul etcem başka yolu yok kabul ettim kuzum benim de bir evladım var baba olarak da es olarak da çok iyidir kocam çocuğumu sırf anasi yüzünden babasız büyütmek istemedim ki bizim konu oralara bile geldi yani düşün ve etle tırnak onlar giremiyosun araya bunu da öğrendim ne olursa olsun hem de ne kadar kötü de olsa o onun annesi biz kabul edemiyoruz ama gerçek bu yıllar sonra kabullenmek zorunda birakildim hala adını duysam aramasını görsem içimde bir sinir harbi yaşıyorum ama artık susuyorum susmayı öğrendim ve hiç sormuyorum sorgulamıyorm da çünkü benim eşim de asla söylemiyor hiçbir şey sana da görmezden gelmeyi tavsiye ederim ben görüşmüyorum çocuğumla gorusturmuyorm kendi çocuğuyla ne hali varsa görsün 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 612 göst.
4 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
30 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 350 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Baldananne (297 puan) tarafından soruldu

408,620 soru

12,279,586 cevap

37,851 kullanıcı

Kategoriler

...