0 oy
188 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (300 puan) tarafından
4+5 ken acilde kesen duzensiz bozuk dediler. 4+6 iken poliklinikte kesede embriyo yok boş gebelik muhtemelen dediler. Buna rağmen kurtaj olmadım ve progestana devam ediyorum. Kahverengi lekelenmelerim vardı bugün 5+3 lekeler bayağı azalmıştı yok denecek kadar azdı ancak az önce kırmızı lekelenmem oldu. Sanırım söyledikleri gibi sağlıksızdı ve düşük yapıyor olabilirim. 

Kanama çok olur mu? Adet gibi mi olur daha mı fazla?  

İlk gebeligimde hastanede düşük yaptım ve psikolojik olarak çok yıprattı yanımda sabaha doguracak insanların sancıları, koridorda açılması olsun diye karnı burnunda gezinenleri gördükçe insan hiç o duyguyu tadamayacakmış gibi mahzun hissediyor. Üstüne bir de gelen refakatçilerin karnımı göremeyince dogum mu yaptın diye sormaları benim yok ben düşük yaptım demek zorunda kalmam acayip acı vermişti. Tekrar benzer şeyleri yaşamak istemedigim için düşecekse de evde düşüreyim istiyorum.

4 Cevaplar

0 oy
(486 puan) tarafından
Evet haklısın ama dusuklerfe kanams cok olur genel de agri da olur. Dsyanilmayacakk seviyeye geldiği zamsn hemen git çünkü kan kaybi olur. Yoplayamazsin kendini.  Ce kansızlık ile 2. Gebelik cok zor olur.
(300 puan) tarafından
Ilk düşüğümde de hastanede yaptım gece başlamıştı sabaha kadar 4 5 parca düşürdüm adet ağrısından fazla ağrı çektim ama evden farklı bir işlem yapılmadı gelip kontrol eden serum takan olmadı. Evde düşürüp kontrole gitseydim de olurmuş aslında. Kanama çok yoğun olursa nasıl anlarım diye merak ettim diğer düşüğümle aynısı gibi olur demek ki.
-Reklam-
0 oy
(3,381 puan) tarafından
Yapa bileceğin bişey ol. Kendini çok yorma, belini yun çalla sar. Sancılar gelir, sonra bi bakarsın iç çamaşırında bi parça.
0 oy
tarafından
Boş gebelikti benimkisi evde düşük yapıyordum kürtaj olana kadar kanamam oldu 1 haftadan fazla adetten biraz fazlaydı kanamam 
(300 puan) tarafından
Kaçıncı haftanızda düşük oldu?
tarafından
8 haftada
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Kuzum evde düşük yaptım ben ve Dr kürtaj dedi ben dedim beklicem ama Dr hapı bırak hap içtiğin için düşük gerceklesmiyor dedi vehapi bıraktım bı hafta için de düşük oldu önce kahvernegi sonra kırmızı başladı kanama sonra kanama adet gibi arttı ağrı da arttı tam 4_5ssaat ağrı çektim ben canm ama dayanilma ağrı sonra duşa girdim comeldim ve bı et parçası düştü şükür sonrasında zaten bu hafta adet gib kanama sürdü bı kaç et parçası daha düştü sonra on gün sonunda azaldı kanama ve 40gun ara ara devam etti çok ta korkulacak kadar yoğun değildi benimki adet kanaması kadardı hep ama 40gun sürdü bitmesi koku oluştu vajinada fazlsiyla sonrasında hep et paracsi düştü düşükten bı hafta sonra fealn ben Dr gittim baktı dedi parça az kalmış kendisi gider muayne ol ama düşük ten sonra
(300 puan) tarafından
Düşük yaparsam gideceğim. Kanama devam etmiyor şu an için ilaca da devam edeceğim 7. Haftaya randevu aldım o vakte kadar ulaşabilirsem.
Koku böyle metalik bir koku muydu? Metal kokusu gibi. Nasıl anlatsam böyle ıslak demiri filan tutarsın ya da parkta yağmur yağar demir olan bir yüzeye temas ettiğinde elinde bıraktığı koku gibi mi?
(1,092 puan) tarafından
Yok kuzum demir kokusu değil ya bendeki bildiğin affedwrsin leş kokusu çürük et kokusu geliyordu ve parçalar dustu
(300 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim. Geçenlerde öyle bir koku aldım da o nedenle sordum.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 372 göst.
4 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde alparslaninannesii (1,092 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 212 göst.
18 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birbebekmeselesi (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
0 oy
12 cevap 357 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mutsuzanne (55 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,241 soru

23,880,330 cevap

321,313 kullanıcı

...