Ya olabilir her bebeğin gelişimi ayni değil kıyaslamak çok mantıksız gecen bak benim bebeğimle eşimin iş arkadasinin bebeği var benim bebeğimle arasında üç gün var 19 aylık oldu bebeklerimiz neyse onların bebekleri daha yürümüyor tutunup kalkiyor bir gerilik var aynı göre bebekde , iki de bir bize sizinki yürüyormu diye soruyorlar, kilo olarak da çok zayıf bir bebek , çok geriden geliyor neyse eşimin iş arkadasini gördük benim bebeğim kucagimda dedi ki sizinki yürüyormu aslında benim bebeğim koşamaya bile başladı yürümeye başlayalı 6-7 ay oldu ben cevap olarak , sadece normal şekilde yürüyor dedim sonra konuşuyormu diye sordu ,50 kelimesi vardır benim bebeğimin ayına göre normal , birde onların çocukları geri ya belki az konuşuyordur akıllarına takilmasin diye normal anne baba var biraz kelimesi dedim adam bana dönüp ne desin ahh bizim kız bıcır bıcır konuşuyor iste hiç susuturamiyoruz üzülme geride diye bebeğiniz dedi sonra bazı bebekler böyle kof sisman oluyor dedi ,yani benim bebeğim presentil tablosuna gore boy kilosu orantili ,zayıf olan onlarınki üstelik ,sonra benimki emzik emiyor aa dedi hala emzikmi kullaniyorsunuz dedi bende bir kusur o kalsin emzik emmesi dedim ,herkes hassas olmuyor aslında canım yani eksik yazdı illa kıyaslama olacak illa herkesin bebeği en üst olacak bu şeyi anlamiyorum bende böyle yapanlara çok kızıyorum