Kızlar Osmaniye depremzedesiyim ben depremin olduğundan beri cadirdaydik. Babamın evi müstakil bı geldik duş aldık çamaşır yıkadım annem Yok babam ve kardeşim var. Kizlarim çadırda çok hasta oldular bir buçuk yaşındaki hiç iyileşmedi zaten 20 gün sonra babamlara geldim arada gittik gene çadırda falan. Okullar açılınca kaldığımız çadır kent okul bahcesindeydi. Bizi çadırdan çıkardılar başınızın çaresine bakın dediler. Bende babamlara geldim. İki katlı evi hasarsiz. Kardeşimle hep kavga ederiz cnki o çok farklı hiç bana yardımcı olmaz hiç çocukları sevemz aksine eline versem döver. Çocuklarıma ters davrandığı için bende hiç alttan alamıyorum. Geldim geleli ne yiyip içiyorsam kendim alıyorum. erzak vermişlerdi.burda kalıyorum diye açtım erzaklari burda kullandım bittikçe. Tabi kardeşim başta kesti elektrik su yemek içmek herşeye ortakmisim yariyariya verecekmisim
Ses etmedim tamam dedim. Ama ben herşeyi ortaya açık koydum halde onlar bu hafta kudurdu sanki
Dün çocuklara kavurma söyledim. Onlara da sordum yeriz dediler onlara da söyledim kimse cikartp para vermedi. Geldim geleli 2 defa manav alışverişi yaptım dolu dolu. Öyle Ufak tefek aldığım hariç.kimsenden çıkarıp para verin demedim. Az önce kiz kardesimden ıslak mendil alır mısın dedim o yoldaydi. Yok yaaa diye msj attı bende sinirleip kendim aldım bide tavuk aldım tüm şimdi pişiyor. Ama kimseden para istemedim.Dün manav alışverişine gittiler daha gitmeden babam kardeşimi yollamış para istiyor. 100 lira verdim aldığı 140 tutmuş geri para vermedi. Yoğurt al baba dedim gitti yoğurt bulamamış. Neyse smdi gitti gene benden para aldı gitti. Babam emekli ve çalışıyor da. Kız kardeşim de çalışıyordu depremde binalari hasarlı bayramdan sonra açılacak. Aynı şekilde bizim evde hasarlı. Evimizin içinin tutari belli değil tüm duvarlar tekrar örülecek. Banyo tuvalet geri yapılacak. Ama ortak alan için 300 bin masrafı var. Onun için para vercez tüm daireler. Daha çok şey varda ailemlr ilgili anlatmak istemiyorum çok uzun olur. Eşime belli etmiyorum. Etsem çık gidelim diyecek ama gidecek yerler de burdan kalır yani yok. Ben mi çok abartıyorm acaba