0 oy
104 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,063 puan) tarafından
Kızlar bilirsiniz uyaran eksikliği var oglusumda şükür çoğu konuda yaşıtlarını yakaladı dikkat seti aldım ve içinde kavramlar var içinde dışında arkasında önünde altında üstünde gibi bunu öğretmek zmn alacak gibi siz öğretmek.icin çaba harcadınız mi bu yaş grubu ogrenmelimi ne dusunuyorsunuz

2 Cevaplar

0 oy
(2,531 puan) tarafından
Kızım 19 aylık bunu öğrensin diye istediği şeyleri önünde anneciğim arkanda anneciğim diye belirtirim aklında bu şekilde kalır öğrenir diye düşünüyorum 
(1,063 puan) tarafından
Kitapta görsellerle ve uygulamalı uğraşıyorum bakalm umarım öğrenir kargaşa olmaz aklında:( bende yaninda ona eşlik ederken arkanda al oğlum.oyuncagini diyorum ama net değil aklında bu konudaki bilgiler:(
-Reklam-
0 oy
(20,067 puan) tarafından
Çok keskin cizgilerle ogrenmiyor çocuklar. Oğluma şimdi senin sorunu okuyunca sordum. Bildi. Ama düşündü biraz. Bence ancak ancak öğrenirler bu kavrami
(1,063 puan) tarafından
6_7 aydır eğitim alıyor canm ve rapor çıkarmadık biz kendimizi veriyoruz bu şekilde:) telefon çok zorlandigim yerde çok az kısıtlı o da öğrendiği sebze meyveleri bakıyor:) ne bileyim valla çok fazla şey yüklüyorum galiba çocuğa :))
(20,067 puan) tarafından
Eğitiminize devam edin. Ay ay kavramları öğrendi ya da öğrenmedi diye ogretmrninizle gorusursunuz. O geride kalma olursa söyler. Bence normal bı durum bizimki de bilmez sağını solunu. Daha da Cook erken zaten
(1,063 puan) tarafından
Şuan 10 kadar sayıları biliyor çogu hayvanı biliyor meyveyi sebzeyi biliyor çogu komutumuzu alıyor :) renkleri biliyor sekilelri biliyor kare yuvarlak dikdörtgen felan şuan meslekler ve şu kavramları öğretirsem şükür canm :) öğretmenleri akedemik olarak iyi diyor ama ne alırsa kâr valla başta koru baslayinca insan tereddüt ediyor sürekli eksik bendemi diye
(20,067 puan) tarafından
Anlıyorum seni. Zamanla olur onlar da. Düzelir Allah'ın izniyle. Eğitimlerimize devam edin. Adeda dikkati güçlendirme seti var. Onu aldınız mı. Biz onu yapıyoruz oğlumla. Çok seviyor. Hem bu sayede kavramları daha iyi öğreniyor. Yani oyun gibi geliyor .
(1,063 puan) tarafından
Çocuk akedemi yayının aldım canm dikkat setini 2yasa uygun olanini hemde etkinlik setini aldım eğleniyor bakalım:) hem öğreniyor çok tşk ederim cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 96 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 336 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kaoskizzz (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.