0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (152 puan) tarafından
33 haftalıgiz kızlar hamilelik nasıl gidiyor hangi haplar kullanıyorsunuz ben hiçbir hap kullanmıyorum bir sıkıntım da yok daha hastane çantasını falan hazırlamadım havalar düzelse de ufaktan başlasam diyorum sizler neler yapıyorsunuz hafif sırtım ve belim ağrıyor bu arada 

5 Cevaplar

0 oy
(239 puan) tarafından
Demir ve vitamin hapi kullanmiyormusun az kalmis hayirli olsun simdidenn.
(152 puan) tarafından
Hayır kullanmıyorum canım kalsiyum ve magnezyum kullandım 1 ay oda bitti artık bu saatten sonra hap kullanmam herhalde az kaldığı için saol canım siz hamile misiniz ?
(239 puan) tarafından
Evet benmki daha minnak henuz 19 haftadayz oyle tecrubeleri okuyorum buradan :) kalsiyum ve magnzym vermedi dr bana ki bacaklarm agriyor geceleri dedim havaya kaldrcaksn dedi vermedi ilac
(152 puan) tarafından
Doktordan doktora çok fark ediyor ya ilac vermesi
-Reklam-
0 oy
(210 puan) tarafından
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 31+2 olduk çok şükür ama nezle olmuşum çok kötü dişlerim hep sızlıyor bu aralar bide tatlı yorgunluk işte ilaç olarakta tiroid ilacı Demir vitamin bide magnorm suda eriyen bı vitamin var onu kullanıyorum
(152 puan) tarafından
Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahim ♡
(210 puan) tarafından
Amin cümlemizin ❤️
0 oy
(163 puan) tarafından
Bizde 31 haftalığız, şükür hafif nezle dışında sıkıntımız yok. Demir, devit3, multi vitamin ve magnezyum kullanıyorum. Bütün sonuçlar iyi çıkıyo çok şükür. 29 unda nst başlıyo
(152 puan) tarafından
Sonuçlar iyi çıkıyor ise neden ilaç veriyor ? Normalde ilaç kullanmak iyi birsey değil ondan soruyorum
(163 puan) tarafından
Kullandığım için çıkıyor zaten:) gebeliten dolayı vitamin eksikliği oluşur illaki, örn demir değerlerim iyiydi ama bebek büyüdükçe senden çekicek tedbiren kullanmanın lazım,  DEVİT de doğumdan 6 ay sonraya kadar kullanmalıymışım sütle birlikte bebeğin ve senin kemik sağlığın için  çok önemli dedi. Eltim bulantısı olduğu için hicbir takviyeyi kullanamamış her doğum sonrası gitgide kötülemiş. Bir sürü rahatsızlıkla uğraşıyo şuan. Ben bu vitaminlerin gerekli olduğunu düşünüyorum. Zaten bekarken bile b12 olsun magnezyum olsun kullanırdım ara ara
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Elhamdülillah, 

27 haftalık olduk 

Varislerim var, büyüyoruz günden güne
0 oy
(8,131 puan) tarafından
8+4 daha çok küçüğüz. Ben OMEGA falan kullanmayı düşünüyorum 
(152 puan) tarafından
Doktorun verir canim sen kendin alma sakın
(8,131 puan) tarafından
Omega veriyor mu ki folik asit falan veriyorda