0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (2,298 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar şimdi size bisey sorcam?? Kuzenim in esi demis her ay birine 200tl para vercem ölmüşlerin hayrina ve zekat  niyetine ??? Iste ikisi düşünmüş kimseyi bulamamis bugun bana sordu dedi sende  yetimsin sanada düşer senin duan bize yeter dedi bende kabul etmedim küstü. Simdi kizlar size soruyorum bana duser mi hayir herkese yapılır mi zekât herkese veriilir mi???? Ben sahsen kabul etmek istemiyorm kaynnam esim gul kizar niye kabul ettin derler Biliyorm bende alip baska birine versem olurmu 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

+1 oy
(504 puan) tarafından
Sen onu ara deki abi veya abla her kimse işte ben şimdi bunu alırsam olmaz daha ihtiyacı olan birine verin bana kırılma ama ihtiyacım olmadığı halde alırsam hem size hem durumu olmayanlara haksizlik etmiş olurum de umarım anlayışla karsilad 
(2,298 puan) tarafından
Hakliisn canm oyle derim .. dedim durumu kotu olan birine ver oda yeni taşındı kimseyo tanıyorum dedi sana vermek istiyorm dedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen alıp başkasına veremez sin zekat olarak 

senin maddi durumun nasıl 

hem biz bilemeyiz ki işin ehline sormak lazım 
(2,298 puan) tarafından
Maddi durumum kötü deyil  canım. Kuzenim diyor ki icimden sna vermek geliyo oda eside akraba
tarafından
Yani öylesine vermek istiyorsa versin sende başkasına verebilir sin sma hastalarına bağış yapabilir sin ama zekta ta öyle olmuyo diye biliyorum
(2,298 puan) tarafından
Kuzenim  in bana verme sebebi esimin bize bisey almadigini bildigi icin veriyor sen bari al kemdine çocuklarına diyor bende yok dedim.. senin dediğin  de mantikli

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 407 göst.
20 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
10 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mavi-beyaz (2,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu

408,529 soru

12,275,297 cevap

37,726 kullanıcı

Kategoriler

...