0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (674 puan) tarafından
Kolay kolay solmayan canlı cicek ismi söylermisiniz canlı çiçeklerim olsun istiyorum bir yerden başlamam lazım:)

4 Cevaplar

0 oy
(4,073 puan) tarafından
Kaktüs ☺️☺️ su vermesende yaşıyor ☺️
(674 puan) tarafından
Aklima gelmedi hiç o ben ağaç türlerinden başladım direk  :)
-Reklam-
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Dikenlerin tacı canim. Evde gunes alirsa solmaz
(674 puan) tarafından
Teşekkür ederim bakayım  hemen ona da
0 oy
tarafından
Canım evimde 6 tane çiçek var ama 

Biri menekşe

Biri antoryum

Biri barış yelken çiçeği

Biride kaktüs 

Bide yaprak güzeli 

Bide kaucuk var ama en sevdiğim kaucuk canım oburkulerin yapraklari soluyor veya curuyolar ama kaucuk sadece yaprak açıyor ve yapraklarına su püskürteceksin alttan sulamasan bile. sürekli yaprak çıkarıyor internetten bak bayada büyüyor tavana kadar 
tarafından
Ben menekşeyi sevemedim canım yaprakları mor mor çok güzeldi ama soldu çürüdü yerini sevmedi galiba bana başka biri vermişti çiçeği bakamadım güzel galiba :)
(674 puan) tarafından
Olabilir bende hayatımda tek bir güzel çiçek olarak menekşe büyütmüştüm ama çok güneş alan bir yerde duruyordu sürekli
tarafından
Galiba ondan soldu çürüdü ben evin bir köşesine koydum ev güneş görüyo ama galiba tam görmediği için olabilir. Bi çiçek daha var unutmusum oda sürekli camda duruyor onu tavsiye ederim camdan tam güneş görecek şu istiyor ama pembe açıyor adı dikenler tacı çiçeği pembe yaz çıkar çok güzel bir çiçek
(674 puan) tarafından
Teşekkür ederim onerilerin  için hepsine baktım ve çok güzellerler en kısa zamanda alıcam  inşallah
tarafından
Al canım rica ederim :)
0 oy
(13,409 puan) tarafından

Sukulent ve kaktüs  :)

(674 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 974 göst.
20 Haziran 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eylulunannesiiiii (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 465 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 355 göst.
15 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde selindrn (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 700 göst.
6 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Asyafdn (34 puan) tarafından soruldu

406,026 soru

12,171,613 cevap

36,640 kullanıcı

...