Kızlar tamamen içimi dökme amaçlı yazıyorum o kadar sinirlerim bozuldu ki kayınbabamla eşim aynı yerde çalışıyır daha adoğrudu dükkanının var beraber işletiyor beraber gidip geliyorlar dün eşimi eve bıraktı eşim eve geldi hafi anne gile gidelim dedi aradık hazırlandık bu arada evimiz çok yakın 1kilometre falan mesafemiz dün gitti tatlı tatlı kayınbabama selam verdim hoş geldin demek yerine madem gelecektin araba kapının önünden geçti niye erken dinlemedin dedi neye uğradığımı şaşırdım sonra dedim yeni kararlaştırdı diye bu arada görümcem gil orda neyse oturduk kaynanam eşimin burnunun dibine dip sen zayıflamışsın dedi vah vah dedi hiç Bi şey demedim sonra küçük oğlum 15 aylık sürekli zayıflamış diyip durdu bu arada yeni doğum yaptım yTın 40 mız çıkıyor neyse ona da bi şey demedim dönüp Bi daha diyince dedim ona diyordun zayıf buna diyordun zayıf bana demiyorsun nasıl yapıyorsun falan şakayla karışık beğenmezsen göndereyim bak falan ama çok sinir oldum geçtim tv karşısına hiç konuşmadan tv izledim eşimde diyo ramazanda bize gelsinler görümcemler depremden dolayı orda kalıyor kızı sürekli oğluma bağırıyor ısırıyor daha kendisiyle konuşamadım ama hiç istemiyorum çok yaramaz Bi çocuk