0 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (32 puan) tarafından
Ben kaynanama mesafeliyim 1 aya yakındır aramıyorum ararsa çok nadir açıyorum herseye muhalefet en son da benim kolyem vardi turalı borç için esim onu sattı bilseydim satacağınızı size vermezdim ben takardım bak ben takmadım sana verdim dedi eşimle bu yuzden baya kavga ettik bende o günden sonra konuşmadım dün de bana köyden bir şeyler göndermiş eşimde ara teşekkür et dedi aramam dedim suratı düştü neyse dedim gece çocukları uyuttum oturdum başına dolaba koyuyum diye esim bu saatte mi yapılır bu dedi şimdi yapmazsam bununda lafı olur dedim trip atti haksız mıyım ben yanlış mi tepki veriyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım kadın da düşünmüş göndermiş tabi ki düşmanın dahi olsa ara teşekkür er Allah razı olsun falan de bu saygıdır.Yada nereye kadar etmemeyi dusuuneceksinn yada konuşmamayı.Sahsen ben olsam bir şeyler göndersem düşmanım dahi olsa arayıp bir sağol demesini beklerim.
(32 puan) tarafından
Normalde olsa bende ararım ama bu sefer çok kırıldım ben onlardan taki istemedim kendileri gösteriş uzerine taktilar bide lafini yapti bunu tek bana değil bütün akrabalara söylemiş onlarda gelip bana anlatti sana ***** diyo dedi
tarafından
Ya o durum farklı bu durum farklı. Tamam o durum farklı haklısın ama burada sevmek zorunda değilsin ama saygı duyman lazım.
-Reklam-
0 oy
(528 puan) tarafından
Yinede ara canim iylik sende kalsın bide düşünmüş yollamış bak bende kırgınlığım vardı mesefaletim iki gündür geldiler köyden gidip geldm ama eşimle kek yaptm bir tepsi yemeğe cagrdm gelmedielr buse efer kızım var diye durmuyor çok bı tatilde fincan almstm hediye onu biraktm oda bana baya biseyler getirms köyden kayinbabama borcumuz vardı bir çeyrek 4 bind enpara onu vercektk kabul etmedi torunuma dedi ona harcayın ama kızım 17 aylık bigun bişey almadılar dogumdaki altın hariç düğün yapılacaktı kaynima şimdi rahata erdik diye nasıl dua ettim cnku bu ay bide dolandirildik biz full maaş gitti ben gittm kolyemi bozdum altini sattım sadece haberleri yok olsa kayannamda kızar biliyorum ama ne olursa olsun bn dedim Allah razı oslun falan bak beni kacd efa ezdi kaç eşim arkamdadir ama bn ailemden böyle görmedim de ve buyujluk sende kalsn eşinde üzülür canim uzun oldu hakkini helal et 
0 oy
(176 puan) tarafından
Ne olursa olsun sonuçta düşünmüş ve göndermiş teşekkür etmelisin bence eşinin annesi sonuçta ne olursa olsun 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 313 göst.
3 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yenigelmedim (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 249 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ozgesmskk (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
22 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde irmikmoms (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 283 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu

412,664 soru

12,424,090 cevap

45,381 kullanıcı