Adam mısınız yaa diyor bu aralar. Nerden kimden duyduysa. Racon kesecek yakında
Benim oğlan kardeşini her fırsatta kistirir ama süt yaparken ağlasın aglatmasana anne çocuğu....ben bazen sinirlenince beni sinir hastasi ettiniz diyorumonu diyor şimdi bana kızınca sinir hastası ettiniz beni ....daha çok var simdikiler çok bilmiş
Gidip gelip ben kardeş istemiyorum dede anneme söyle diyor babanesi kardeşin olsun diye diye çocuğuma gard aldirdi resmen
Babası gelince oyun parkına goturcem seni dedi telefonda babanesine diyor ki sen evde yemek yap bizle gelme dedesini gösterip şu adamı goturcem gezmeye diyo
17 aylikkk
Ohaaaaaaaa der
Cüşssssss der
Bide abooooooooo der
Bişi oldugunda çok komik diyo bide uzatarak
Benim ki haylaz kelimeden çok dikkatli bir abla yürümeye başladı küçük kızım sürekli ağzına biseyler alıyor hemen koşuyor ağzına bişey aldı anne koş koş diye oyunlar oynatıyor kapı eşiklerinden geçiriyor yemek bile yediriyor 6 yaşında bu arada ☺️
Bazen kızıyorum yalandan " anne küçücük çocuga bagırılırmı ne anlasın o kizmadan diyor" Allah'ım sen nerden biliyorsun acaba 6 yaşındaki beyninle diyip her tarafını ısırıyorum
Biz daha anne bu ne bu ne bu ne kısmındayız
Ben ona kızınca anne boş boş konuşma diyor bana bide kardeşi o oyun oynarken yanına gidiyor ayaz bak işime karışma git burdan diyor 3 yaşında
Ben bazen kızınca hayır yapamazsın ben anneyim izin vermiyorum diyorum. Oda aynısını bana diyo ben anneyim izin vermiyorum diyo 3 yaşına girecek 1 ay sonra. Bide bazen babama soylicem seni diyo :D bı kere git dedenede şöyle dedim gitti dedesine söyledi annem kızıyor bana
1,514,111 soru
24,692,752 cevap
368,423 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın