0 oy
181 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,244 puan) tarafından
Iki hafta önce basladı iki üc kere gittik hastaneye birinde igne yaptı gecer gibi oldu bu hafta tekrar basladı bi ishal bir kusma midem bulanıyor diyorlar ya yasayan var mi niye gecmiyor ilac da kullandık nasıl gecirdinz yeniden doktora götürecgm

9 Cevaplar

0 oy
(7,409 puan) tarafından
Rotavirüs olmasın dikkat et
(1,244 puan) tarafından
Ateş yok bir de doktor demez miydi ya
(7,409 puan) tarafından
Bilemedim cnm sen farklı bir doktora göster istersen
(1,244 puan) tarafından
Yarın yine götürcm bakalim ins bi care bulunur
(7,409 puan) tarafından
İnşallah cnm geçmiş olsun
(1,244 puan) tarafından
Sagol canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Belirtiler rotavirüsü gösteriyor canım başka hastaneye götür bence. Yazık çocuk mahvolmuştur çok geçmiş olsun 
0 oy
(417 puan) tarafından
1 aydır aynı sikayet ama gecmiyor
(1,244 puan) tarafından
Size bi tanı koydular mi
0 oy
tarafından
Rotavirusse benziyor anlattiklarin. Allah korusun birden bebeğin güçsüz düşebilir. Sıvı kaybı oluyor çünkü hem kusuyor hem ishal diyorsun.

Doktorun rota testi yapıp eğer pozitife serum vermesi lazım. Pozitif değilse bile serum vermeso lazimki sıvı takviyesi olsun.

Sen bol bol su icir
(1,244 puan) tarafından
Ins degildir ya öyle iyi gibiler sadece mideleri bulaniyor sonra ya kusuyorlar ya tuvalet iciriyrm yediriyrm ama
0 oy
(2,399 puan) tarafından
Kaç gün üst üste götürdüm bişey demediler gaita testleri kan testleri temiz dediler son olarak dün sonuçlarını götürdük kan temiz çıktı akşam da gaita testi verdik yine onda Rota virüsü olduğu anlaşıldı serum yaptılar dün o biraz toparladı iştahını felan umarım biran önce iyileşirler size de geçmiş olsun siz yinede bı götürün bu aralar yaygın galiba bu virüs her gelende aynı şikayetler vardı 
(1,244 puan) tarafından
Evet salgın zaten okuldan geldi muhtemelen de ins degildir ya rotavirus icin bi serum mu verdiler etkili oldu mu
(2,399 puan) tarafından
Bünyesi düşmesin diye verdiler gerçi yemek içme kesilmişti bir kaç gün serum iyi geldi virüs için bir şey vermediler bol bol süt ve süt ürünleri ile besleyin demişler eşime birde doktor muz pilav ayran çorbası yap içir kabız yapan yiyecekler ver dedi bir iki kaşık olsa da yedirmeye çalışıyorum
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Bu belirtiler vardı kızımda 4 tane serum yedi kendine geldi 
(1,244 puan) tarafından
Tanısına ne dediler peki tekrarlamadi degil mi sonra
(7,373 puan) tarafından
Valla canım tanı yoktu doktor baktı çok kötü direk serum yazdı 2 serum yedi devam etti kusmaya 2 serum daha verdi yine zorla bir şeyler yedirdik baktı ki kusmuyor eve geldik ve düzeldi
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Bizde şuan öyleyiz rota virüs çıktı bizde 
0 oy
(820 puan) tarafından
Rota aşısı var mıydı? Sizates yok demişsiniz ama rota herkezde ateş yapmaz bizde yapmamisti
(1,244 puan) tarafından
Kücugün var büyuk olanın yok yani rota virüsle bagırsak enfeksiyonu arası fark nedir ki bilemdm
0 oy
(355 puan) tarafından
Benim oğlum 17 aylık 1 ay önce dediğin gibi ishal kusma iştahsızlık vardı ben götürdüm enterit olmuş yani bağırsak iltihabı ilaçlarla bağırsak düzenleyicilerle geçti çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
5 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,244 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Musmutlu (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
13 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zisan (1,159 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 662 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,868 soru

12,457,598 cevap

46,547 kullanıcı

Kategoriler

...