Öncelıkle Mutlu yıllar teyzelerr♥️
Kızlar bu postu bir nebze olsun ıcınızı rahatlatmak ıcın açtım eskı postlarıma bakarsanız gorursunuz duru 18 aylıkken kelıme sayısı cok az uzuluyorum demiştim, 20 aya kadar 15 kelımesı ancak vardı ama cumle yoktu, doktor kontrolunde ama olmaz artık cumle kurması lazım dıyınce de alnımdan vurulmuştum zaten, cok fazla etkınlık kıtap okuyorduk ama gunde 1 saat cızgı fılm de ızlıyordu doktor tabı buna bagladı, ınanılmaz bır vıcdan azabıyla gelıp aglamıstım evde, kendı kendıne durup oyun oynayabılen bır cocuk degıldı ve ben cızgı fılm olmazsa ne yemek ne kahvaltı hazırlayabılırdım, sonra gun gectıkce daha da arttı kelımelerı bu arada cızgı fılmı kesmedım sadece al ızle demedım o ısterse verdım baktım kı duru da pek ıstemıyor, 24 aylık oldugundan beri hergun daha da sasırmaya baslıyorum suan 26 aylık soyleyemedıgı tek bırsey yok, 4 kelımelık cumle dahi kuruyor, herseyı konusuyor, anlıyor, renkler, 10a kadar sayıları bılıyor, demem o ki kımseyle kıyaslamayın, doktorların daha cocugunuzu 5 dk da gorup yaptıkları degerlendırmeyı onemsemeyın, sız onunla ılgılendıgınızden emınsenız ınanın gelısıyorlar konusuyorlar hiç uzulmeyın
Mutlu yıllar güleç yüzlü kız ☺️
Oy guzel kivircigim sana da mutlu yillar ❤️ Gozde bizde de durum benzeri. Dogu 20 aylik, ikili olarak sadece arada "anne ditti (gitti)" ya da "baba ditti" diyor. Onun disinda tek tek soyledigi seyler anne, baba, nenni (meme), mama, ayşii (ayşe), aba, aç, ditti, tedi (kedi), havhav, vakvak falan. Hayvanlari ve vucudunun bolumlerini biliyor ama renkleri bilmiyor. Tv desen evet acik evde ara ara ama cok bakmaz, sadece benim evde calistigim gunler mecburen sevimli dostlar falan aciyorum baska turlu calisamam biraz dursun diye. Onun vicdan azabi beni yiyor ama mecbur kaliyorum ev isi olsa sallamam birakirim ama calisirken biraz durmasi gerekiyor.
1,492,864 soru
24,392,494 cevap
349,409 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın