Psikolojik şiddet vardı zaman zaman ekonomik şiddet yaşattı Maneviyat hiç yoktu en son ev açmıcam seni istemiyorum dahi dedi Neydi peki beni bu kadar üzen ciğerimi delen bu saatte kadar uyutmayan annem hep der acıyı seviyosn ondan mı ama bu kadar da değil Hala umudum vardı içinde doğru düzgün salinamadigim fiziki bir yuvanın çatının içinde bile yaşamadım 4 senede 8 9 ay belki Koluna takıp çarşıya çıkarması lükstü Surekli izinde ailesine çay ocağında geçirir elim böğrümde bekler sinir krizine girerdi Ya niye bu kadar enayigyim şu saat olmuş cam sıkıntısından uyuyamıyorum oysa beni tinlamiyor İt gibi yalvardım oğlum babasız büyümesin tüm sevgisizligi ilgisizliğine rağmen Bende d3 hatalar oldu çok konuşmam surekli elesti4mem yapmasaydım farklı mı olurdu be Çok şey istemedim koluna girip yürüyüş yapmak sohbet etmek iki güzel kelam duymak aidiyet duygusunu yaşamak demek ki hakkım değilmiş Ne salakmışım ya üzülüyorum hala enayi gibi cige4im yaniyo hadi söyleyin benden aptalj var mı şu koca evrende bide gebersem de umrunda olmayacağım kisi için deliy9rum kendime aloooo kendine gel küçük a*****diyorum ama olmuyor yine işte
1,502,236 soru
24,528,471 cevap
359,865 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın