0 oy
462 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Suan o kadar kırgınım ki içimde tarifi olmayan aci bi duygu var... bugun 2.yildonumuz...

1.evlioik yildonumuzu yani geçen sene ben kutlamıştm hem sözlü ifade edip hemde hediye almistim eşime. O ne sozlu nede icraatta bulunmuştu. konu hediye değil yani derdim oda değil ama ilk yildonumumuzdu diye çok üzülmüştüm bile bile kutlamamisti. Bugünde 2.yildonumumz 2 gündür de küsüz açıkçası. Fırsat bilip gönlümü alır zannetmiştim ama yine yanıldım o kadar üzüldüm ki anlatamam sıze bazilarinz için basit bisy olabilr ama ben onu bu denli önemsediğim halde bana iki çift lafı çok görüyor ya yasama hevesim bile kalmıyor. Çok kırgınım:((((( 

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ya ben buyuk konusmak daha da uzmek ıstemıyorum ama bu tür ruhsuz duyarsız adamları nerden buluyosunuz Allah için, insan bır ozel gunde cıcek almaz mı be ayı cıcek almadın gıt marketten kalplı cıkolata al beee ayı ruhsuz insan, dağda yaşasan dağ etegınden papatya toplarsın ya, penguenler bıle eşlerıne kocaaa buz dagından buz koparıp getırıyo hedıye dıye balık tutup verıyo sız bunları nasıl buluyosunuz nerden denk gelıyo bunlar
tarafından
Evet işte bundan bahsediyorum boşanmaya kalksam çevrem bunami bosandin diyip duracak dalga gececek ustume gelecek. Ama nasıl eğitirm onuda bilmiyorum bağırdım çağırdım olmadi sustum dediklerini yaptm dahada tepeme çıktı insan gibi karşıma aldım nasıl daha iyi olurz diye mala anlatir gibi yaptm yine anlamadı istiyor ki kuseyim onunla muhatap olmayayım ama o istediği zaman konuşayım yani beni kullaniyor olay bundan ibaret. Ne yapacagimi şaşırdım. Nasıl yapicam davranicam srtk lütfen yardımcı olurmusn
tarafından
Valla olayım tabı ama ben esımden hıc boyle tavır gormedım ki, yasınız kac cocuk var mı
tarafından
22 yasındayım 11 aylık oglum var eşim 25
tarafından
E kuzum 2 senelık evlısın 11 aylık oglun var hamılelıkle bırlıkte 20 ay desen 4 ay sadece gecmıs neydı acelenız
tarafından
Sevgilydk 1 yıl.  1 yılda nişanlı tanidigimi düşündüm çünkü böyle değildi çok merhametli beni kırmadı uzmezdi ama evlendikten sonra 180 değişti
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Dur bı bismillah daha evleneli 2 sene olmuş. Bu neyin umursamazligi.

Hadi 10 yıl geçse derimki adam artık alacak bişi bulamiyordur vs.
Ama 2 sene olmuş daha çok taze.
Dediğin gibi insan heriyesinde değil. Yoldan bir çiçek koparıp karicim evlilik yildonumumuz kutlu olsun iyiki benimlesin vs dese. İnan milyarlık hediyeden daha masum.
Birde küsmuşsunuz. Aslında barışmasi için tam fırsatı fakat neden daha 2 senelik evliyken kusecek konusmayacak şeyler buluyorsunuz .
Bende 3.5 senelik evliyim daha eşimle birgün kusmedik. Orta yolu bulmak onemli
tarafından
Maşallah size Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah. Bilemiyorum biz varya 2 kelime edemiyoruz birbir8mize Tahammülümüz yok eşimin iki kelime ettiği yok. Hep tlfff hep iş. Ben hizmetci niyetine gelmişm sanki. Evlendiğimden beri bırak hediyeyi bi cicek bile almışligi yok
Bi insan bu kadar değersiz hissetmemeli. Ben hunu haketmedm:((
tarafından
Peki sen sorduğunda ne cevap veriyor.
Mesela kavga ederek değilde normal şekilde sorsan
tarafından
Gözünü tlfndan almıyor bisey konuşurken yüzüme bakmadan konuşuyor ve bu benm sohbet etme hevesmi yerlebir ediyor. Söylüyorum da seninle konuşurken yüzüme vak beni kale al senin esinim diyorum sesim yetmiyor mu cevap veriyorum işte diyor. Yani sadece cvp veriyor muhabbet sifrrrrr
tarafından
Erkeklerin malesef konuşma kabiliyeti yok denecek kadar az.
Benim eşiminde öyle.
Bende aksine çok severim konuşmayi sohbet etmeyi. Ama işte onlarında huyu bu. Yapacak birşey yok malesef. Ben öyle kabullendim eşimi ;)
0 oy
(7,818 puan) tarafından
Çok haklısın canım böyle önemli günlerde bile umursamıyorsa bundan çokta bişey bekleme. Temkinli ol dikkatli davran çocuk üstüne couck yapma. Çalış paranı kazan ona bağımlı olma bugünün yarını da var. Daha baştan böyleyse ileride nasıl olur acaba. Ömür geçer mi bununla bir düşün. 
tarafından
11 aylık bi oğlum var. Zaten Allah bana esimden bidaha nasip etmesin bi çocuk daha hepten koparız... ama.omur gecmez ... 22 yasındayım daha ve Bn bunu haketmiyorum gerçekten ben güzel bi adam güzel bi hayatı hakertig8mi dusunitorjm
(7,818 puan) tarafından
Daha çok gençsin Kesinlikle çalışmanı tavsiye ederim asla ev kadını olma çünkü eşin düzgün biri değil
tarafından
İzin vermiyorki bebek var diyor izin vermiyor.
(7,818 puan) tarafından
Şu an küçük zaten biraz büyüdsün öyle
0 oy
tarafından
Bizde 2 buçuk yıllık evliyiz hic bir özel günü kutlamaz saçma bulurmuş hediye konusunu kaç gün önceden istiyorum surekli hatırlatıyorum bazen alır bazen almaz ama ben söyledikten sonrada Bi önemi kalmiyor
tarafından
Bende söylüyordum ama artk bıraktım. Hiçbir önemi yok. O kadar mutsuzum ki gözlerimin içi gülerdi o kadar farkediyorjm ki solduğunu
0 oy
tarafından
Erkekler gerçekten ypntulmamş odun gibiler doğru ve ince dokunslarla sanat eseri olabilirler 
tarafından
Gerçekten öyle. Ama başta iyiler evlendikten sonra neden böyle oluyorlar ki anlamış degilm
0 oy
(113 puan) tarafından
Ben de aynı hediye alır önemserim. Eşim hep unutur ailesinde hiç özel gün kavramı yok öyle alışmış. Bende de heves kalmadı böyle olunca bir değil iki değil hep unutuyor çünkü. 
tarafından
Bi bende böyle davranıyor. 2 hafta önce yeğeninin dogum günü vardı onlar.memlekettelwr ablasoni aradı kutladi onceden habwrm olsaydi bsyler.gonderirdim dddi ne gondereym faan dedi. Küçük çocuk kadar olamıyor muyum tüm kahrını çekiyorum evine çocuğuna kıyafetine yemeğine suyuna offf say say bitmez zaten. Ama bunu haketmedjm ben:((
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Evlilik yıl dönümüm ince sızım aldatıldıgmi öğrendiğim gün olmuştu 
tarafından
Çok üzüldüm gerçekten:((
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Canim sevgililer gunu kutlamayi esim sevmez ama evlilik yildonumu bu ya. Uzulmekte o kadar haklısın ki. Trip atsan anlamaz, kizsan anlamazlar.

Esin kaybetme korkusu yasamadigi icin böylee rahat davranıyor. Kendine vakit ayir evde o yok gibi davran o gelmeden yemegini ye. Yemek hazir olsun ama onunla ayni sofraya oturma. Çıkıp kahve icebilecegin bi arkadasin varsa bi disari çık. (Benim yoktu gittim kendi basima ictim). Yabi sen olmasan ben yasamayamam modundan çıkarsan ne oluyor diyecek.
tarafından
Umurumda değilmiş gibi davrandığımda neden böyle davranıyorsun diyip bu sefer de o küsüyor yani nereden tutsam olmuyor.
0 oy
tarafından
seni çok iyi anlıyorum... Yapacağın en iyi şey beklenti içinde olma kabullen yapmayacağını ha yapmıyor diye sevmiyor anlamına gelmiyor doğası böyle demek ki 

insan beklenti içinde oldukça hayal kırıklığına uğruyor kırılıyor inciniyor ama beklenti de olmasan zsten yapmayacak diye kabullensen yapamadığı zaman çokta umrunda olmaz ama yapsa çokta mutlu olursun. 

bende senin gibiydim eşimin doğum gününü kalpler balonlar mum ışığı eşliğinde kutlardımm evlilik yıldönümünüde aynı şekilde ama aynısını ondan da bekliyor dum o yapamayınca bu kez kırılıp üzülüyor dum kavga ediyor duk... Sonra bir karar verdim ve artık bende yapmadım ve ondan da beklemedim beklemediğim için de yapamayınca o kadar çok üzülmedim iki yıl geçti baktı bende umursamıyorum artık kendi haline bıraktın bu sene hediye alıyor durup dururken sürprizler yapıyor

diyeceğim o ki kendi haline bırak ve beklentide olma

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelere mutlu huzurlu sağlıklı bereketli bir yuvanız olsun inşallah 
tarafından
Çok teşekkür ederim allahcfazi olsn.  Beklenti içinde değilm aslında eskisi gibi ama.ne bileym içim buruk hemde çok.  Gözüm yükseklerde de değil oysaki hediye de istemiyorum. Bi sarılma yeterdi benm için ama o bile bana şu dünyada çok fazla sanirm
tarafından
öyle düşünme bak sana fazla değil tabiki çok ama çok daha fazlasını hak ediyor sun ama doğası böyleyse yapacak bir şey yok mesela benim eşim yapar sever böyle şeyleri ama maddi durumumuz ne çok kötü ne çok iyi geçinebilşyoruz sadece niye yapmıyor sun bir çöp bile alsan mutlu olurum diyor dum oda ben yaparsam en iyisini yapmak isterim seni basit şeylerle kandırmam sırf yapmak için yapmam derdi bende saldım artık 4 yıllık evliyim 3 yılımız öyle geçti ama bu sene artık kendisi yapıyor hediye almsaa bile mesaj atar sabah işe gidince not yazıyor aynaya asıyor iyiki varsın seni seviyorum gibi cümleler

3 yıl önce bunlar hayal gibiydi bana beni sevmiyor diyor dum en büyük yanlışımız bu sevgi anlayışımız farklı ne kocalar var her gün eve çiçek böcek le giderr ağzından yavrum bebeğim düşmez ama on tane kadınla yatıp kalkar
tarafından
Dedigin doğdu. Sabredicem srtk başka çarem yok sanırm. Beklenti içine de girmicem artk zaman bırakacm
tarafından
aynen öyle gerçekten en iyisi inşallah her şey çok iyi olur
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Benim için önemsiz bu günler ama kırıldığını anlayabiliyorum demekki senin eşimde benim gibi duygusuz
tarafından
Merhametsiz  duygusuz yani böyle değildi aklım almıyor cokckotu birine donustu
(9,238 puan) tarafından
Bende öyleyim ama ben hep öyleydim seninki sonradan mı değişti
tarafından
Evet sonradan degisti
Sevgiliyken yapmadığı almadığı sey kalmadi nisanliyken de keza öyle ama evlendikten sonra içine bsyler kaçtı bambaska birine dönüstu.  Derdik hediye değil pahalı şeyler değil güzel bi hatırlama sözü. Yada yolsa gelirken gördüğü herhangi bi çiçek çimen de olur ya vallahi. Hani değer verdiğini görmem sadece
0 oy
(2,494 puan) tarafından
gercekten benim eşimde öyle hic bir özel günleri hatirlamaz hatirlasa bile kutlamaz bi hediye almaz çiçek almaz benimde çok zoruma gidiyor sanki evde sadece hizmetçiymişim gibi ama yapicak bisey yok bi insana zorlada hediye aldiramazsin onu kendisi düşünmesi lazim
tarafından
Zorla istemem zaten onuda yaptm zorla da olmadi.. bu kadar değersiz olmak canımı çok yakıyor. Güzel bir söze hasretim.  Gözüm yükseklerde de degil

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 296 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
9 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Remziye (389 puan) tarafından soruldu
+24 oy
33 cevap 1,159 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde admin (163,661 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 441 göst.
29 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yagmuruntopragi (245 puan) tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,760 cevap

40,973 kullanıcı

Kategoriler

...