0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (822 puan) tarafından
Kizlar 1.55 falan boyum 60 kiloyum göbeğim var en çok o rahatsız ediyor nasıl vercem ya ? 55 olmak istiyorum fikri olan varmi

4 Cevaplar

0 oy
(321 puan) tarafından
Kelin ilacı olsa başına sürer bacım çoğu kişiler kilodan muzdarip bu ne yaa:))
(822 puan) tarafından
Valla evde kaldıkça kilo alıyorum kışın fazla cikmiyorum dışarı sanırım ondan
(321 puan) tarafından
Aynen cnm feridun kunak varya onun detox çayını almayı düşünüyorum diyet ve sporla destekleyerek tabi
(822 puan) tarafından
Canım ben öyle şeylere inanmıyorum çok fazla ama önceden bilmeden yeşil çay içiyordum gerçekten de zayiflamistim:)
(321 puan) tarafından
Yeşilçay sabah akşam yemeklerden sonra tüket yediklerine dikkat et bide leslie 3 mil var you tube  da ben öyle 10 kilo vermiştim
(822 puan) tarafından
O maşallah ya hadi inşallah yaparım bende ramazandan sonra baslicak;)
(321 puan) tarafından
Aynen başlicam çocuğu bezden cikarcam temizlik olcak kilolar verilecek bunlar ne ara olcek bilmirem:)
(822 puan) tarafından
Valla bez çıkarma olayını bianda başladım kafam attı 2 haftadır devam ediyorum yaza rahat oluruz Allah'ın izniyle
tarafından
Ben aldım bir işe yaramadı inşallah size yarar
-Reklam-
0 oy
(5,141 puan) tarafından
Göbek sporsuz gitmz duzenli spor yapıp sağlıklı beslenmelisin
(822 puan) tarafından
Kız tatlı = ben ya bayılıyorum ahahha
(5,141 puan) tarafından
İnan bende senin gibiyim aşırı seviyorum ama bir başladım 2 ay boyunca düzenli spor yaptım ağzıma tatlı ve ekmek almadım böyle hem güzel kilo verdim hem de göbeğim baya azaldı :d ama baya ara verdim spora ve sağlıklı beslenmeye yeniden başlamak istiyorum önümüz yaz asgdjk
(822 puan) tarafından
Ya inşallah canım bende ramazandan sonra baslicam:)
(5,141 puan) tarafından
İnşallah birlikte başlarız canım ben de Ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum kilolarimiz yakınmış bende 61 kiloyum
(822 puan) tarafından
Ya hadi inşallah canım sende veririsin böyle herkez bana çok güzelsin diyo ama ben sevmiyorum göbek olmasa evet güzel de :)
0 oy
(169 puan) tarafından
Erken kalk iş yap spor yap bişi yap
(822 puan) tarafından
Spor hariç diğerleri yapıyorum da sanırım spor sart
0 oy
(8,491 puan) tarafından

Bı kilo alamayan benim sanırım ya 157 boy 46 kilo :'(

(822 puan) tarafından
Ah ah evlenmeden önce bende o kilodaydim evlendim çocuktan sonra böyle ilkkez görüyorum eski halimi ozledim
(8,491 puan) tarafından
Çocuk doğurdum hala aynıyım oğlum 19 aylık  :( 5-6 kg alsam daha ne bende istiyorum kilo
(822 puan) tarafından
Kız dertsiz başına dertmi ariyon ne güzel iste giydigin yakışır ben göbekten elbise giyemiyom ya

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 251 göst.
30 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ELIF KOCAS (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 536 göst.
28 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Berilnur (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,321 göst.
16 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Dudunur_Ali (68 puan) tarafından soruldu

414,083 soru

12,462,637 cevap

46,790 kullanıcı

Kategoriler

...