0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlar 11 aylık b3begim var haziran ayın da büyük kaynım evleniyor misafirler 15 gün önceden geliyorlar çok kalabalık olacaklar i için bnde de kalacaklar bebeğim Ozmn a kadar 1 yaşına girecek sendromuna falan girerse Ozmn izin vermez bsy yapmama patates koydum kızartmalık kahvaltı için börek yapıp attim peynir yaptım sarma sarıp koyacam fasulye nohut ayarliycam tavuk alıp koyuyorum menemenlik ayarliycam ben bunları yaptım tavsiyelerinizi okuycam

6 Cevaplar

+1 oy
(1,321 puan) tarafından
Sulu köfte nin köftelerini hazırlayıp atabilirsiniz . . Haziran a doğru zaten sebzeler değişir menemen için erken gibi. 
(11 puan) tarafından
Tsk ederim ama yuvarlaycm poşette tekrar hepsi birleş mez mi
(1,321 puan) tarafından
Önce tepsi ile koyun dondurucuya biraz sertleşince poşetlersiniz hiç bozulmaz , mantıyı bu yöntemle donduruyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben buzluktan çıkarınca sevmiyorum hiçte koymadım 
(11 puan) tarafından
Eğer seni oyalamayan bebek yoksa tabi ama ben bebekle ev temizligiyle derken onları bazen aksi gidiyor ama önceden yapsam buzluğa atsam hem hazır elime geliyor hemde bebeğime rahat ilgileniyorum yemeğe ayıracak vaktimi de temizliğe ayırıyorum
0 oy
tarafından
Poğaça kurabiye pişirip koyuyorum fazla yapınca birisi gelince çıkarmaya iyi oluyor 
0 oy
(5,146 puan) tarafından
Köfte de yapıp buzluğa atabilirsin hazır hemen çıkartıp kizartirsin poğaça da olabilir 
0 oy
(20,026 puan) tarafından
Poğaça ve sturbucks kurabiye de koyabilirsin. 
0 oy
(123 puan) tarafından
Ben kek bile yapıp koyuyorum tadında hiçbir bozulma olmuyor taptaze duruyor yapması zor bişey değil ama acil bir durumda çayın yanına kolaylık oluyor zaten birçok şey yapacakmıssınız onlara ek mantı poğaça kurabiye falanda olabilir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 214 göst.
26 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Acemianne35 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 228 göst.
17 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
12 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Azra.Ensar (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
12 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Azra.Ensar (81 puan) tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,617 cevap

40,946 kullanıcı

Kategoriler

...