0 oy
99 göst.
Aile kategorisinde (103 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar ben evlenmeden önce kayınbabam kredi çekmiş oğluna ev yapmasına yardım etmiş üst katta o oturuyor ben 3 yıl oldu evleneli ev sahibi çıkaracak şimdi bizi Evden 9 aylık çocuğum var kiralık ev sıkıntısı var olanlar çok pahalı maaş zaten 14 civarı kiralar 6 7 bin biliyorsunuz dün bize geldi kayınbabamgil eşim dedi ki yardım ederseniz tutalım evi dedi kayınbabam da tamam ayda 2 bin ben vericem dedi bide oturduğum yerde bi muhit var orası uygun bi tane kiralık ev varmış eşim dedi ki orayı tutarsak oranın kirası 2800 falan dedi kaynanam atladı hemen o zaman o evi tutarsanız 2 bin lirayı veremeyiz Levent darılır dedi o da küçük oğlu eşim de dedi ki adam vericem diyo ağzından çıktı artık bi kere dedi mutfakta çay koyuyorum elim titriyor sinirden geldim dedim ki zamanında Levent’e yardım edip ev yapmadınız mı dedim ama dedi altınları bozdurdu e tmm şuan alabiliyorsak arabayı satalım dedim bizim oturduğumuz ev de sizin dedi bana var mı faydası oturduğunuz evin babamın da evi benim o zaman şuan bana faydası var mı dedim kıpkırmızı olmuş suratı çay bile duruyo önde çocuğun altını değiştirmeye gittim diğer odaya eşim ile babası mutfağa geçti sıcak oldu diye yine aynı muhabbet dönüyor aman baba kalsın verme annemin gönlü yok dedim sen yanlış anladın bilmem ne valla suratı 5 karış dedim yok falan dedi diğer odaya gittim tekrar kadın mutfağa geldi az konuştular kalktılar hemen gittiler kim haklı sizce kim haksız uzun oldu hakkınızı helal edin arkadaşlar 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(14,123 puan) tarafından
Kimse kimseye bir şey yapmak  zorunda değil he ediyorsa da sonuçta oğulları için ediyorlar ee kayinpederin de demiş daha ne ozaman eşin de tamam demiş ☺️
(103 puan) tarafından
Evet cnm orası öyle ama kaynananın tavrı beni rahatsız etti
(14,123 puan) tarafından
Eşin tamam demiş kayinpederinde demiş yani takmucan artik
-Reklam-
0 oy
(2,604 puan) tarafından
Bi oğluna bişi yapıyorsan bence diğerine de yapmalısın öyle tek birine yaparsan hem kardeşlerin hem anne babanın arası açılır sizede yardım etmeli ev alma konusunda
(103 puan) tarafından
Aynen öyle haksızlık bu öyle değil mi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 178 göst.
31 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Biriiii (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 116 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde emyy (5,132 puan) tarafından soruldu