0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kayinbabam aynı zamanda dayım olur. Yigeni olduğum halde hep beni ezmeye yok gormeye açıkçası hizmetçi gibi kullanmaya çalıştılar ama ben asla izin vermedim hep kavga dövüş oldu konusmuyorduk dün eşim için yanlarına gittik bizi cagirmislardi  Neyse kaynım var bir tane eşimin abisi onu evlendircez dediler Suriyeli bir kızla dedim niye Suriyeli hem abim Kendi sevdiğini istediğini alıp evlensin dedim  Eşimle biz severek evlendik  Kayimbabamda dedi sevse nolur severek evlenenleri görüyoruz atayi babayı saymiyorlar bize bir dedigimizi iki etmeyecek Ezgin bir kız lazım dediler  Bende güldüm siz abime eş değil kendinize arıyorsunuz heralde dedim sonrada evimize gittik  Ya şimdi diceksiniz sende her lafına birşey demişsin diye bize laf sokuyor aklınca karşılığını vermeseydim gece uyuyamazdim :/ Bunlar nasıl insan kızlar ya sizce onlara karşı nasıl davranmalıyım

9 Cevaplar

0 oy
(4,900 puan) tarafından
Suriyeli alsınlar bisver görsünler anyayi konyayi sanıyorlar Suriyeli fastan alınca itaat ediyorlar öyle bir dünya yok onlar Türklerden daha uyanık 
tarafından
İnşallah o kız gelin gelirde burunlarindan getirir
-Reklam-
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Bacım alsinlar Suriyeli sonra seni mumla ararlar bizim akraba da aldı oğluna kurtulamiyo
tarafından
Ayy inşallah Allah cezalarını versin
0 oy
tarafından
Aynı böyle devam bence hizmetçi ariyan karşısındakine saygısı olmayan insana daha ne denir bir kere susarsan tepene çıkarlar 
tarafından
Saygılı olmaya çalışıyorum ama dayanamıyorum asla kendimi ezdirmem
tarafından
Mesafeli ol nasıl dayancaksin bize hizmetçi olmadın kullanamadik seni kullanabileceğimiz birisini alicaz biz demişler açık açık Allah herkesin niyetine göre verir seyret iyi gülersin
tarafından
Evet sonuna bunlar hep böyle kalcak değiller babaları ele ayağa düşkündü sokağa attılar öylede vicdansizlar
tarafından
Rabbim gönlünüze göre göre nasip etsin annem babam de benim çok hoşuma gider iyi birşey der gibi kötü demek
0 oy
(163 puan) tarafından
Bide açık açık ezgin arıyoruz demiş, allah bildiği gibi yapsın. Aynen devam et valla ezdirme kendini çok iyi demişsin
(7,787 puan) tarafından
Ezgin ne demek
tarafından
Yani her dediğini yapacak ağzı var dili yok demek
tarafından
Shule
Aynen kendileri kim oluyorlarda beni ezcekler hiç rezil ****** ederim onlari
0 oy
(18,633 puan) tarafından
Kız bırak alsınlar itaatkar olursa onların yukunden kurtulursun. Başına buyruk olursa da büyük konuşmalarının cezalarını çekip dursunlar oh ne güzel:) bu arada bunu düşünmesi gereken kişi kayınbiraderin ben bu hayata bir kere geliyorum anneme babama gelin değil bana eş hayat arkadaşı lazım diye onun düşünmesi gerekli 
tarafından
Kaynimda annesine babasına çok düşkün onların sözünden çıkacağını düşünmüyorum
0 oy
(3,370 puan) tarafından
İyi demişsin. 

Ayrıca göçmen kimsesiz sahibsiz arayanlar, biz gün vermeyince kimsem yok diyib boyun eğsinler diye öylesini arıyorlar  
tarafından
Evet Allah cezalarını versin kayinbabam dayım olduğu için babasida dedem dedem ele ayağa duskun sırf karısı istemedi diye sokağa attı adamı böylede vicdansiz
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Oh ne güzel demişsin afferin kız 
tarafından
Yüzlerine bakılacak bir söz edilecek insan değiller ama nede olsa eşimin annesi babası o yüzden yüz yüze geliyorum
(1,632 puan) tarafından
Ayy kiz yorumlara baktim da ne pis insanlarmis ya
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Cok guzel demissin. Gereckten de oyle kendilerine hizmetci ariyorlar. Aynen boyle devam kee
tarafından
Aynen valla kayinbabam dayım olduğu için babasida dedem dedem ele ayağa düşkündü sokağa attılar öylede vicdansizlar ama gün gelecek devran dönecek onlarda dedemin durumuna düşecekler o zamanda bende aynısını yapacam onlara
(3,316 puan) tarafından
Kimse kendi yaptığını gormuyor iste canim. Herkes kendine yapilana bakiyor. Halbuki bi kendilerini duzeltseler hersey duzelecek de. Düşmesinler bosver Allaha havale hepsi
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Yarin birgun 7 8 tane dogurur zaten istesede kayinbabana kayinvalidene hizmet edemez kayin baban kendini cok uyanik saniyo ama suriyeliler daha uyanik

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 61 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 603 göst.
0 oy
14 cevap 246 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Balli.lokma (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.

411,713 soru