0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından
Hatay'da deprem bölgesindeyim.Çadırda kaynanam gilin köyünde kalıyoruz.Allah affetsin ama çok bunaldım gözyaşım hiç durmuyor.. Evimi kendi düzenimi aileme yemek yapmayı kahvaltı hazırlamayı,kek börek tatlı yapmayı o kadar çok özledim ki daha ne kadar bu durumda olacağımz da belli değil bana deseler ki 1  hafta 1 ay dayanırım sabrederim ama 1 yılda sürebilir daha fazla da şehir yok olmuş çünkü..Bu günler geçmeyecekmiş gibi geliyor geçse de daha kötü günler yaşayacaz diye korkuyorum,hayatım bitmiş gibi hissediyorum artık tüm gün uzanmışim başka hiçbir aktivitem yok başım ağıriyo artık yatmaktan, hapishanede gibiyim.Ne ramazan heyecanı var ne bayram heyecanı.

3 Cevaplar

0 oy
(3,509 puan) tarafından
Allah yardmcnz olsun kuzum eşimde orda görevli çok sıklmş durumda tuvalet yeri uzakta duş yeri uzakta dio Allah eşiminde yardımcısı olsun tez zamanda inş değişim olur
(86 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(4,990 puan) tarafından
Aynı durumdayım bende malatyadayim çok bunaldım eve gidiyorum koştur koştur çıkıyoruz koyteynerde eltimler kaynanamlar kalıyoruz çok sıkıldım bunaldım çocuklarım yine öyle ama çok şükür sagiz çocuklarımız yanımızda bin şükür 

Geçecek bugünler de kuzum Allah in izniyle 

Benim kizlarim büyük onların modu düşmesin iyi olsunlar diye elimden geleni yapıyorum mutsuzken mutlu görünmeye çalışıyorum enazindan bu sekilde yaşamaya yaşıyoruz enazindan çekilmez bir hale getirmeyelim 

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah kuzum Rabbim birdaha hickimseye yaşatmasın 
(86 puan) tarafından
Aminn inşallah geçsin hayırlısıyla,43 gün oldu ama sanki ben senelerce çadırdaymışım gibi hissediyorum, evde ne yapıyordum günlerim nasıl geçiyordu  6 şubattan öncesini hep unuttum..Allah tekrardan sağlıkla huzurla ailemizle beraber evlerde oturmamızi nasip etsin..Bir daha kötü gün yaşatmasın..
0 oy
(2,461 puan) tarafından
Bir an sizleri dinleyince utaniyorum, mahcup oluyorum sizlere karşı. Biz neleri dert ediyoruz evimizde. Elbet sizinde böyle devam etmez. Cok buyuk bir sınavdan geçiyorsunuz. Allah iki cihanda yüzünüzü güldürsün 
(86 puan) tarafından
Aminn çok teşekkür ederim..Hiç utanmayın çünkü insan yaşamadan bilmiyo gerçekten..Depremden önce bizde böyleydik ,değer bilmezdik boş boş şeylere üzülür dert edinirdik ama hepsi o kadar boşmuş ki..Depremden sonra anladık.

İlgili bir soru bulunamadı

404,808 soru

12,126,398 cevap

36,488 kullanıcı

...