Eşim iki kardeş benim on aylık bir kızım var görümcemin de 5 yaşında kızı var. Kızı doğduğundan beri kayınvalidemde kalıyor görümcem çalışmamasina rağmen gece gündüz kayınvalidem baktı hala daha aynı anne baba olarak kayınpederimi ve kayınvalidemi görüyor annesi babası da gün içinde gelir giderler hep. Neyse benim bebeğim artık büyümeye başladığından biseyleri merak edip eline aldığından beri kaynanama ne zaman gitsek o 5 yaşındaki kız çocuğu elleme o benim işte benim battaniyem benim yastığım vs . Kızım orda uyuduğunda üzerine örttüğüm battaniyeye kadar kıskanıyor öyle söyleyeyim size. Ve kayınvalidem yada görümcem oda torun sende o senn kardeşin vs hiç bir açıklama yapmıyorlar aman ağlama tamam senin deyip geçiştiriyorlar. benim çocuğa lafım yok ama bu şekilde egitmemeye devam ederlerse benim çocuğumun aklı erdiğinde aynı şekilde devam ederse tartışma çıkartırım gibi duruyor. Çok içerliyorum bu duruma. Başına benzer bur bir durum gelen var mı ne yapmalıyım kayınvalideme gitmek istemiyorum o çocuk yüzünden soğudum hepsinden