0 oy
1,787 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (386 puan) tarafından
annemle teyzem geldi başladım anlatmaya msjları aramalrı hepsini gösterdim amma teyzem inanmadı kızı ağladı inkar etti ikisi bana saldırdı teyzemin okuma yazması yok okudum anlattım ama fayda etmedi kızım yapmaz dedi bana hakaret etti annemde hiç ses etmedi beni savunmadı eşim teyzemle kızını kovdu annem bana kızdı teyzene anlatmasaydın dedi en çok anneme kırıldım kardeşi için beni savunmadı ve ben artık annemide görmek istemiyorum çok kırgınım teyzemde aldı kızını defolup gitti zaten  

35 Cevaplar

+2 oy
(1,330 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canım inanmışlardır da sana belli etmemişlerdir Onlar şimdi evde birbirini yiyor dur akillarinca kocanin yaninda kizini savundu
-Reklam-
+1 oy
(2,263 puan) tarafından
Şimdi sıra o mesajları tüm sülaleye yayıp onları rezil etmekte sakın yapamam edemem deme hakkediyorlar ara herkesi ekran gönder bakın neler yaptılar diye ablat herkese rezil et ay nasıl sinir oldum bide üste çıkmışlar ahlaksızlar
(16,043 puan) tarafından
Babası da iftira bu dememiş hayret arsız olmayan biri varmış ailede
(386 puan) tarafından
hayret özür diledi ama yemezler
(6,048 puan) tarafından
Keşke babasına da deseydin karın kızına kizacagi halde geldi benim üzerime yürüdü bana vurmaya kalktı kızını savundu falan deseydin. O teyze de gorseydi gününü.
(386 puan) tarafından
söyledim canım babasi dedi kariminda kızımda canına okiycam dedi baya konuştu zaten
(6,048 puan) tarafından
Oh olsun teyzene ben en çok ona sinir oldum. Bence soran akrabalari na da teyzenin kızının destekçisi olduğunu anlat . Anlat ki teyzen de görsün dünyanın kaç bucak olduğunu
0 oy
tarafından
İnanamaz sa inanmasın en azından gelemezler artık sana
(386 puan) tarafından
tabiki gelemez enazindan annem inansaydı okadar kanıtim var gösterdim nasıl inanmaz bana anlamıyorum
tarafından
Yani bilemedim kabullenmek istememiş olabilir ama hem eşin hem sen neden iftira atmak isteyeceksiniz ki bunu düşünmesi gerekirdi. Annene de mesafe koy
(386 puan) tarafından
nasıl o şerefsizin telinde atilmış msjlar var elimde herkes görsün teyzeme anlatsın diye durum yaptım babasına abisine hep vesin şimdi
tarafından
İyi yapmışsın canm böyle şeylere sustukça toplum bozuluyo
0 oy
tarafından
Uff annenin tavri kötü olmuş
(386 puan) tarafından
evet hiçbirşey demedi oysa o şerefsizi bile annesi savundu benim ki anca bana kızdı
0 oy
(3,521 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın canım ama annenin senin yanında olması lazımdı 
(386 puan) tarafından
dedim ya o şerefsizi bile annesi savundu benim ki anca bana kızdı çok kırgınım
(3,521 puan) tarafından
Evet kötü olmuş canım Allah yardımcın olsun ama eşine de helal olsun gizlememiş
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Çok kötü olmuş ya keşke annen azıcık sana hak verseydi belki bı anda şok olmuştur oda 
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Ben o kızı orda parçalar dim iyi sakin kakmissin varsa abisi babası at onlara s... Lar agizina ananda yaptığı ayıp seni koruması gerekirken ben asla göz yummaz asla affetmez dim rezil ederdim 

Enişteye de helal olsun helal süt emmiş adammış valla  
(386 puan) tarafından
attim duruma sulale göstericem onların ne mal olduğunu bakalim iftira mıymış
(12,762 puan) tarafından
En güzeli valla bugün sana yarın başkasına göster amca dayı hala teyze baba dede ben gömer dim onu o eve
(12,762 puan) tarafından
Duruma atınca yazanlar oldu mu merak ettim
0 oy
(2,493 puan) tarafından
İnan en iyisini yaptın. O kuzenin kocana göz dikmiş yuvanla oynamış. Kimseye he deme sakın. Teyzen kızına konduramamıştır. Senin kuzeninle ne alıp veremediğin var da iftira atasın. Mesajları bir yerinden mi uyduracaksın sanki? Atılmış ki okuyorsun. Keşke annen de seni savunsaydı orda yapamamış işte. Teyzenle kızıyla yüz göz olma bacım. Git gerekirse kocanın alnından öp helal olsun adama.
(386 puan) tarafından
okadar anlattım o pislik ağladı bana saldırdı iftira atıyorsun dedi iki yüzlü fare okadar evime geldi ekmeğimi yedi o rs po
(2,493 puan) tarafından
Ahh bacım tam o anda bi tokat patlataydın suratına. Kendine tez gelirdi. Hala iftira diyor mesaj var ortada yahu kanıt var daha ne olsun.
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın cnm bir daha gelmezler annenin tavrı kötü olmuş
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Sen en iyisini yapmışsın canım teyzenler isterse konuşmasın

0 oy
tarafından
Annene hayret ettim diziine vur ması gerekiyor du benim böyle bir yengenim nasıl var annesi onu kesmez onu gidip ailesinin yanında rezil edecektin ki bakalim elmi yanan senmi babası eşek sudan gelene kadar dövsrydide görseydi çok sinirlendim şuan
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Sende diğer teyze ve teyze kızlarına at mesajları görsünler yoksa teyzen millete kızıma iftira attılar der. Annen de ne tuhaf demekki senin yuvanı mutluluğunu düşünmüyor bacısını düşünüyor valla ben olsam anneme de kızardım onuda gönderirdim. Eşine helal olsun. 
(386 puan) tarafından
eşim anneme bişey demez zaten de çok kırgınım anneme
0 oy
tarafından
bir yerden sonra en önemlisi eşin çekirdek ailen oluyor en iyisini yaptın hatta az bile annene şaşırdım ne olursa olsun en azından tepki vermeliydi
0 oy
(678 puan) tarafından
Ama canım keşke benim yazdigim yorumu dikkate alsaydın önce kızla konuş aslını astlarını herseyini öğren sonrada kızı tehdit et demiştim eğer devam ederse teyzene  anlat demiştim keşke böyle yapmasaydın haklıyken haksız duruma düşmeseydin tabiki kızın yaptığı çok büyük yanlış ama belki hatasını anlardı ve teyzenin duymasına gerek kalmazdı bu şekilde bu döngü senide yıpratacak inanmıştır kızına evde neler demiştir kimbilir ama bi şok haliyle inanamadı demekki  teyzende  çok kötü olmuştur emin ol zamanla bakalım artik yapacak bisey yok neler olucak zaman gösterir sana 
(1,056 puan) tarafından
Olurmu öyle şey kocanda karşılık verseydi ne olcakti
(386 puan) tarafından
karşılık verdi zaten o konuştu eşimi özmek istemiyorum dedi yoksa susmazdım kızının bu rezilliklerine sıf karim hamile özülmesin diye sustum istedim ki kendi anlasın hatasını ama o pisliklerine devam etti dedi
(1,056 puan) tarafından
Annenle konuşmadinmi seni aramadı mı
(386 puan) tarafından
annem bizde durumu kaldır diyor bana yazık rezil ettin diyor kızı yapmış bir hata diyoya deliricem
(1,056 puan) tarafından
Bencede kaldır dersini almıştır
0 oy
(16,043 puan) tarafından
İsabet olmuş canım. Annen kardeşine üzüldü zaar
0 oy
(678 puan) tarafından
Bir yorumdada  sıra herkese rezil  etmek filan yazmış sakin oyle  bisey yapma hataları kullar örtmezse herkese yayarsa  sana da günah olur anlıyorum sen çok haklısın ama gaza gelip  sakin kimseye anlatma o bir genç kiz büyük hata yapmış adı çıkar ileride herşey unutulur belki ama o kızın yaptığını insanlar unutmaz boşver evlenir gider bir gün duyulmasın yinede hem bunu yapan esinede iftira atabilir boşver bırak birinden bisey duyarsan eğer anlatırsın  doğrusunu 
0 oy
(164,069 puan) tarafından
Kiz o mesajlari wp paylas hemen
(14,237 puan) tarafından
Sevda abisi yazmış ki biz halledicez kaldır yalvaririm
(14,237 puan) tarafından
Sen şimdi merak edersin diye yazdım
Yalvarsin sakin kaldirma bacim sagol askim haber verdigin icin
Kiz burayada ss atsana bee
(14,237 puan) tarafından
Bence de kaldırmasın hayatının dersini alsın kız
0 oy
(14,237 puan) tarafından
Oha inanamıyorum annene çok şaşırdım sana inanmaliydı bence onunla da mesafeli ol artık yuvan söz konusuyken seni korumaliydi
(386 puan) tarafından
abisi yazmış biz halledicez kaldıŕ yalvarırım yazmış
(14,237 puan) tarafından
O kız için kötü günler başlayacak
(14,237 puan) tarafından
Kaldıracak mısın
tarafından
Kaldırma sakın bırak görsünler sana saldırmak neymiş anlasınlar
(14,237 puan) tarafından
Bence de kaldırma hayatının dersini alsın kız
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Allah a havale et bidaha muhatap olma kuzeninle aslaaa
0 oy
(1,789 puan) tarafından
Çok merak ettim neler yazmış o orspu buraya atma imkanın varmı . Esinede helal olsun sağlam adammış vallahi
(2,263 puan) tarafından
Bende merak ettm ya :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 283 göst.
9 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 969 göst.
21 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mrvyilmaz (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 423 göst.
15 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu