0 oy
183 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,375 puan) tarafından
Kizlar meme kanseriyle ilgili çok cevap gelmiş ama post kapanmış Benim Annem meme kanseri kanser evrelerde ayrılıyor aslında erken teşhis çok önemli annem son evre bu kanserde iki türlü kitle bulunuyor bunlardan biri iyi huylu iyi huylu olan kitle göğüste ağrı yapıyor ve farketmenizi sağlıyor iyi olanda sadece kitle alınabiliyor ilk parça kolunuzun altından alınıyor. İyi huylu mu kötü huylu mu bakılması için kötü huylu olan ağrı yapmıyor farkedilmesi zor ama evre ilerledikçe göğüs biçiminde değişiklikler oluyor içine çökme gibi annemin kötü huylu ve son evre olduğu için göğüs alındı ama şuan diğer göğüste var hatta vücudun belirli kısımlarında da var 

Annem 35 yaşında olduğu için çocukları olarak 10 yıl önceden yani 25 yaşından itibaren 6 ayda bir göğüs kontrolüne gidiyoruz aslında bütün kadınların kendini muane etmesi gerek biz her banyoda kendimizi muane ediyoruz koltuk altından başlayarak göğüsün tamamını elimizle bir kitle sertlik gibi birşey var mı diye kitle her zaman aynı yerde olmuyor gezedebiliyor içinde büyüyor 

4 Cevaplar

0 oy
(7,375 puan) tarafından
Kizlar nerdesiniz 
tarafından
Muhtemelen uyuyo herkes :)
tarafından
Annen icin gecmis olsun canim insallah atlatir herkesin rutin kontrol ettirmesi gerek
(7,375 puan) tarafından
Saol canım çok kişi cevap yazmış dün giremedim o yüzden bu postu açtım aslında 15 20 kişi yazmış
-Reklam-
0 oy
(979 puan) tarafından
Öncelikle annene çok geçmiş olsun Rabbım şafi adıyla şifa versin inşallah benimde şu an sağ tarafımda böbrek hizasında kemiğin üstünde kitle gibi bisey çıkmış çok korkuyorum hastaneye gitmeye bile inşallah doğumdan sonra yağ bezesi gibi biseydir Allah hiç kimseyi bu hastalıkla imtihan etmesin 
(7,375 puan) tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim
0 oy
(4,535 puan) tarafından
Bende kitle vardı cnm ama asla ele gelmiyor du  ultrasonda  çıktı  çok şükür  doktor dedi korkulacak  birşey degil
(7,375 puan) tarafından
Senin normal canım hamileyken göğüsler hormonlardan ağrırir
(4,535 puan) tarafından
Evet cnm taş gibi olmuş  göğüslerim bide ilk gebelik pek birşey anlamıyorum  ailemde kimse de göğüs ağrısı yokdu bende yanlış ilaç kullanımı   göğsümde  kitle yaptı   yoksa hiç göğsümde sıkıntı yokdu  2 senelik evliyim ilk kez göğsüm agridi şimdi bakıyorum  ilk basta elime az birşey  geldi  ama şimdi o kadar bakıyorum gelmiyor  ama ele gelmeyen ultrasonda  çıkıyormuş
(7,375 puan) tarafından
Süttendir kanki
(4,535 puan) tarafından
Inşallah cnm kontrole  gidemedim gitsem bile birşey yapamam  doğumdan sonra gitcem inşallah 2 ay sonra Rabbim senin  annene şifa versin
(7,375 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Annene Rabbım şifa versinler canım

Benimde eltim geçen sene göğsüm sol mememde sertlik var dedi randevu aldım ona gitmedi gecen gün randevu al bu sefer kesin gidicem dedi çünkü büyümüş diyor yine randevu aldım bu seferde yakın bi akrabanın cenazesi girdi araya gidemedi bizde korktuk ağrımiyor diyor sadece büyüyor 
(7,375 puan) tarafından
Ağrı yapmayanda var canım bu yüzden dikkat edilmesi lazım annemin de agri yapmıyordu gogusunu içine çöktü komple sonra anlayıp hastaneye gitti

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 353 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 534 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Bezelyem90 (887 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 460 göst.
12 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynot (18 puan) tarafından soruldu

404,653 soru

12,121,992 cevap

36,476 kullanıcı

...