+1 oy
144 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,383 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz meme kanseriym. 3 aydr tedavi görüyorm. Son 1 ayım kaldı.  Sonra ameliyat ile göğsüm alinacak. 

Anne tarafında yok. Baba tarafında babamın teyzesi ve teyzesinin kizi bu yüzden vefat ettiler. Amcasinn kizida ilk evrede atlatti. Sizden ricam kendinizi düzenli kontrol etmenz . Bizim ailede yok bende olmaz demeyin. Gerçekten sağlık o kadr önemli ki.. maalesef ülkemizde kanser artmış durumda. Özellikle de meme kanseri.. o kadr çok tanı alıp gelen hasta var ki inanamazsinz. 

Lütfen kendinizi ihmal etmeyn. En ufak Bi belirtide doktora gitmeye üşenmeyn.erken teşhis hayat kurtarır..

5 Cevaplar

+1 oy
(206 puan) tarafından
Çok haklısın herkes kendini kontrol etmeli Bir senede bir kere muhakkak doktora gitmeli sana da çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin 
(1,383 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim
-Reklam-
+1 oy
(2,156 puan) tarafından
Gerçekten sağlık çok önemli üzülüyorum böyle postlar görümce Rabbim şifanızı versin inşallah 
(1,383 puan) tarafından
Amin cümlemize inşallah canım
+1 oy
(1,016 puan) tarafından

Ben de şu fotoyu atayım belki birinin işine yarar. Çok geçmiş olsun 

image

(1,383 puan) tarafından
Sertlesme kızarıklık akıntı meme ucunda çekilme bende olan belirtiler  .
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Rabbimin izniyle kurtardı da. 1a ile yumurtalık kanseri olup kemoterapi görmeden devam ediyoruz bu yola. Üstelik benim ki genetik ve 30 yaşında olması mümkün olmayan bir tümör. 5 yıldır tetikteyiz,nüksetmesin tekrar diye. Genetik olarak iki tarafta da yok. Rabbimin hikmeti. Ben çok korkuyorum ama kız yeğenlerimde olur diye. Allah korusun hepsini 
0 oy
(4,403 puan) tarafından
Her 6 ayda bir kontrole gidiyorum bende de kist var seninde çoğu gitmiş azı kalmış çok sukur

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 584 göst.
0 oy
6 cevap 341 göst.
17 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzenur25 (410 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 103 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yz_gulu (1,382 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 263 göst.

403,361 soru

12,082,036 cevap

36,357 kullanıcı

...