0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde (3,072 puan) tarafından
Odun almaya çıktım dışarı komşu diyorki sana kızacaktm kızım 2 seferde bu çocuk ağlıyor diye çocuk bu dedim ağlamasın mı yok yani bilmem ne hani kızda ne bilim diyo oyuncak ver fln oyuncağımı yok dedim tüm gün bakıyorm ne olmuş ağlamış ta dedm baktım uzatıyor kimsenin kapısını dineleme nasihatten verme sanane dedim kadına bak ya kapıma kadar girmş beni eleştiriyor napim çocuk tuvalete bırakmıyor Yemen varmı işin nasıl yapıyorsun diyen yok ama dışarıdn Bi ses duymaya herkez prof kesiliyor, işine baksın herkes 

5 Cevaplar

+3 oy
(9,242 puan) tarafından
Kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum
-Reklam-
+1 oy
(2,441 puan) tarafından
Kızımda bi ara grip olmuştu çok ağlıyordu yan komşu duymuş geldi bi gün senin kız hasta mi sürekli ağlıyor dedi evet hasta abla kusura bakma rahatsiz ediyorsak dedim. Kadin dedi ne kusuru sadece merak ettim sorayım dedim dedi. Belki o da kötu niyetle sormamistir
(3,072 puan) tarafından
Eşimle ailesiyle o ca sorun yaşadım bir gün kzıım nasılsın demeyen insan çocuk sesine mi merak edip soruyor onane
0 oy
tarafından
Çocuk tabi ki ağlayacak boşverin konuşmuş işte 
0 oy
tarafından
İyisini demişsin kime ne yaa kimin evinden böyle hadbilmezlere gereğini soylenmezse kendilerinde hak reva görüyorlar herseyi
(3,072 puan) tarafından
Zamnnda onca şey yaşadım bana şöyle yap diyen olmadı, yada şmdi çocuk var sobayı evi. Nasıl idare ediyorsun oğln yarmazmı VS diyen yok ama iş çocuk ağlamışta bana kızmaya gelecekmiş kimsin sen ya nahiddine dimi hiç mi insan. Evinde sesi çıkmayacl
tarafından
Ohhh ağzına sağlık çok iyi yapmışsın yardıma ihtiyacın var mj nasılsın iyi misin demezler direkt elestirirler bidaha yaparsa daha beterini söyle
(3,072 puan) tarafından
Çok sinirlendim cidden iyimi görmezler kötümü hemn yüzüne söylerler bnde ohh iyi ettim
tarafından
Beter olsunlar bu arada cnm seni tebrik ediyorum söyle saçma sapan insanları takip kendine sinir yapmadigin ve elalem ne der zihniyetinde olmadığın için
(3,072 puan) tarafından
Ya herkezin evi özeli var bizde insanız hiçmi sabrımızın kalmadı zmnda sesimiz yükselmez birbirine kimin haddine kapına gelicek tm bilmem ne bak dün de oğlm durmadı çok ağladı eşimn arkasından bnde kıyamadım aldım dıaşeı çıkardım okulun bahçesinde ki parkta oynadı faln akşam eşim yine işe giderken çok ağladı naptmsa susmadı bende biraz sesimi yükseltrim çnkü öyle böyle ağlıyorki tarif edemem, kadının evinden benm sesimin duyulması imkansız ancak kapıma kadar gelmesi lazım müstakil ev burası, bnde çıkıştım kapımındinleme diye eşime de söylemde güldü bana
0 oy
(8,297 puan) tarafından
Valla birkere benim oğlumda aynı böyle gün boyu beni mahfetti ağla ağla neyse kapıya geldi komşu dedi noldu çocuğa ağlıyor bende dedim yok bişey kucakdan inince ağlıyor iş yaptirmiyor dedim yok ağlatma felan dedi dedim teyze benimde işlerim oluyo dedim yemek as yapıyorum dedim mecburen dedim bişey demedi Allah yardımcın olsun dedi gitti sonra bazı insanlar böyle birkerede annemin apartmanında oğlum daha 5 aylıktı anneme kalmaya gitmiştim anam o gece bir agladi susmadı çocuk başka komşu duymuş yine bize geldi dedi çocuk çok ağlıyordu işte ben olsaydım ağlatmazdim camdan bakitirdim dedi halbuki ben o gece neler yaptım susmadı çocuk 
(3,072 puan) tarafından
Ya herkezin evi özeli var bizde insanız hiçmi sabrımızın kalmadı zmnda sesimiz yükselmez birbirine kimin haddine kapına gelicek tm bilmem ne bak dün de oğlm durmadı çok ağladı eşimn arkasından bnde kıyamadım aldım dıaşeı çıkardım okulun bahçesinde ki parkta oynadı faln akşam eşim yine işe giderken çok ağladı naptmsa susmadı bende biraz sesimi yükseltrim çnkü öyle böyle ağlıyorki tarif edemem, kadının evinden benm sesimin duyulması imkansız ancak kapıma kadar gelmesi lazım müstakil ev burası, bnde çıkıştım kapımındinleme diye eşime de söylemde güldü bana
(8,297 puan) tarafından
Ya evet aslında bende dedim kapıma geliyo soruyor gerek yok dedim ben birinin çocuğu ağlasa gidip bişey demem ama işte bu genelde orta yasli kadınların yaptigi bsiey nedense merakmi ediyolar napiyolar anlamadım
(3,072 puan) tarafından
Gitain başka şeyle meşgul olsnlar milletin kapısını dinlemesinler onlarda yoksa böyle ağzının payını alırlar

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 485 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 426 göst.
7 Eylül 2024 Aile kategorisinde Ecrin-Busra (2,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 324 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,407 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 397 göst.