0 oy
166 göst.
Aile kategorisinde (33 puan) tarafından
tarafından kapalı
Herkese hayirli ramazanlar anneler. Biz biraz kalabalik bir aileyiz 5 kisi biziz bir de kayinbabam hasta ona ben bakıyorum 6 kişi bu Ramazan da eğer mümkünse Ramazan erzagi gonderen kisi ya da yerler varsa talibim nolur aklinizda bulunsun esim sigortali diye hic bir yerden faydalanamiyiruz hakkinizi helal edin nolur. 
notu ile kapatıldı: Yasak post

5 Cevaplar

0 oy
(1,944 puan) tarafından
K.peder yatalak mi eger öyleyse bakim parasi aliyorsyndur hiç olmadi emekli maasi vardir adamin bir de esinin maasi var uçurmaz belki ama kimseyede muhtac etmez diye düşünüyorum 
-Reklam-
0 oy
(1,935 puan) tarafından
Eşin sigortalı işe minimum asgarî ücret idir yatalak ise yüz yüz engelli olduğu için engelli parası vardır ve bakıcı parası da ayrı yeten bizde beş kişiyiz ve eşim asgarî ücret alıyor birgün bile kimseye el açmadım az aldım giydim ama böyle yapmadım 
(30 puan) tarafından
Belki ihtiyaci var neden bu kadar acımasız yaziyorsunuz...kimse kimese məcburiyyət karşılığında olmadan el açmaz kaski kardeşim Azerbaycanda olaydin bize yakın bir yerde ben kendim bizzat yardım edərdim Allah radimcin olsun bu Oruc ayinda
(1,935 puan) tarafından
Kadının bir yıldan fazladır burada hep bu postlar açıyor başka postu yok belediye veya sosyal yardıma yazsa idi çoktan alırdı onlar yatalak engelliye bir asgarî ücret kadar yardım veriyor
(30 puan) tarafından
Simdi onun vicdanı kadar doğru söylədiyini bilmiyorum ..yani müsəlman olaraqdan yazdıqlarına kötü oldum ..çünki hic bir yetkili yardımlar yapmiyor ihtiyac sahibine sadece sizin yazdiqlariniza ne yalan söyləyim biraz üzüldüm çünki Biz kardeşlerimizi çok seviyoruz çünki siz depremdezadede kötü halda olduğun halde bizde sizinle bir yerde agladiqq bir yerde yardimlar  yapdiq yüklü paralar ödədik...lakin çok ağrıma getdiyi şey o ki;siz kendinz kendize neden boyle aqressivsiniz .. Allah affetsin .. inşallah yardımçısı olur
(1,935 puan) tarafından
Bana inandırıcı gelmiyor anladın mı bende asgari ücret ile geçiniyorum üç evladım var buradan birşey istemek yalan geliyor heleki bütün postları yardım olan biri ve Türk devleti çok yardım ediyor hiç etmiyorsa 8 bin rahat yardımlar geliyor
0 oy
(301 puan) tarafından
Yaşadığınız şehirde belediyenize başvuru yapın. İnternetten bile basvurabilirsiniz. Sosyalyardimlasmaya başvurun. Belediyede yardım eder. Belediyelerde maddi durumu olmayan ailelere erzak gönderiyor. Para yardımı yapıyor. 
(1,935 puan) tarafından
Yatalak engelliye bir asgarî ücret kadar yardım geliyor
(301 puan) tarafından
Biliyorum canım. Her belediye yardım eder yeterki muhtaç olsun. Erzakta gönderiyorlar. Bayramdan bayrama harçlık parada yatiriyorlar. Sosyalyardimlasmada yardım ediyor. Bunun bu yaptığı uyanıklık başka birşey değil.
(1,935 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Mahalle muhtarına başvurun. 
0 oy
tarafından
Yani benim anlamadığım bu belediyeler kaymakamliklar herkese yardım veriyor da bir tek size mi vermiyor 
(1,935 puan) tarafından
Veriyordur niye vermesin yeterki başvuru yapsın gezsin üstünde
tarafından
Biliyorum verir bende onu anlamadım gelip burda diyorlar belediye kaymakamlık yardım etmiyor o zaman ne diye varlar onu anlayamıyorum
(1,935 puan) tarafından
Ya benim kayinbabam trafik kazası geçirdi sonrasında yüzde 70 engelli oldu bir asgarî ücret kadar yardım geliyor
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım yar ve yardımcısı olsun gelir niye gelmesin yani benim bildiğim devlet yardım ediyor
(1,935 puan) tarafından
Eder elbette

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 186 göst.
23 Mart 2023 Aile kategorisinde Karakiz1515 (33 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 898 göst.
17 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Beliz iz (2,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 2,739 göst.
10 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu