0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
Kızlar hayırlı akşamlar. 30+3 haftalık gebeyim doğumdan çok korkuyorum aslında doğumdan sonraki süreçtende korkuyorum . O kadar korkuyorum ki gün içinde aklıma geldikçe kodum düzenli olarak düşüyor. Bu korku her gebede oluyor mu yoksa ben fazla mı etkileniyorum . 

5 Cevaplar

0 oy
(214 puan) tarafından
Doğumdan sonraki süreçte demişsin canım korkun ne tam olarak bebeğe yetememek mi kendinle ilgilenememek mi yoksa daha mı farklı
-Reklam-
0 oy
(733 puan) tarafından
Korkma canım mubeark ay dualarım seninle dua et rsbbim senide bebginide korur
0 oy
tarafından

2 dogun ysptim bana deseler ki gebelik mi dogum mu. 10 kez dogumu secerim

Hamilelige karsi. Dogum hamileligin mezuniyeti gibi o sevinc heyecan ve mutluluk tarifsiz.. hic korkuyu felan dusunme sandigin kadar dgl:)

tarafından
Katiliyorum hamilelik psikolojisi de yuku de cok zor gercekten dogum 1 gunluk
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Allah öyle bi yardim ediyoki bu endiselerinin yeri tatli bi telaşa dönüsuyo hiç kafana takma hersey guzel olcak
0 oy
tarafından
Gebeliktem dolayi da ruh halin hassas canim alti ustu bir gunde biten bi sey kurtuldugun anda rahatliyosun benimki normal olmadi ama senin ve bebegin icin saglikli olan  neyse o olacak zaten bos yere stres yapma gebelik bana gore daha zor dogumdan sonra ilk ay alisma sureci zorluklari olsa da huzurlu oluyorsum git gide keyifli oluyor her sey 2-3.ayda duzen olusuyor su an 13 haf.hamileyim ikinciye bir an once dogsun istiyorum 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 241 göst.
19 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 538 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,326 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 210 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 286 göst.

412,580 soru

12,421,500 cevap

45,249 kullanıcı

Kategoriler