0 oy
275 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (456 puan) tarafından
Kızım 6 aylık ben ne zaman kucagıma alsam iki eliyle neremi denk getirirse tutup ısırmaya çalışıyor. Hiç bi dişimiz yok daha  hadi dişleri kaşınıyor ondan yapıyor desek ne eşim ne annem ne halası vs başkası alsın uslu durur güler ama ben alınca saldırıyor resmen bana. Ensemdeki saçları yoldu resmen bi tutar bırakmaz ısırmaya çalışır anlam veremiyorum buna. ağlatmamak için elimden geleni yapıyorum ev işlerimi bile aksatıyorum onunla ilgilenmek için niye böyle oluyo üzülüyorum ya

15 Cevaplar

0 oy
(6,180 puan) tarafından

Benimkide saclarimi yoluodu hep

Ensemi yio resmen beni cunu yuruyen meme olarak goruo vucudun her bir zerresini:)) sacim cene hizamda ensemi  kazittim erkek saci gbi ensem baglaninca alttan sac cikmio canim acimio:)

(456 puan) tarafından
Sizinki de sadece size mi yapıyor valla beni istemiyor diye düşündüm bende artık çünkü sadece bana yapıyo
-Reklam-
0 oy
(6,720 puan) tarafından

Bu bir sevgi gösterisi degilmi kız :D sende onun totoşunu ısır da görsün 

(456 puan) tarafından
Ben bana kızıyor öfkeleniyor sanıyorum yaaa. Isırıyorum tabi :) bana böyle yaptıkça daha sakin sevmeye öpmye başladım ama biley değişmedi benim kucağımdan eşimin kucagına gitsin 10 dk sonra ben kucaklıyayım resmen yolar ısırır
(3,215 puan) tarafından
Aynn sevgi gösterisi o canım onun dünyasında öyledir belki sevgisi.. sende onu ısırır gibi yap bakalım
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Ya sevmez olur mu tabi ki seviyo :) 

Belki öpmeye çalışıyor ama ısırıyo sanıyosun, belki ısırarak sevdi birileri öğrendi o da öyle yapıyo.. Bile isteye sana zarar vermez annesi küçük daha üzülme
(456 puan) tarafından
Sizin bebeğiniz var mi yaptı mı size bu anlattığım şey hani nasıl desem birinden öğrenmiş de yapmıs demek için biraz daha büyük olması lazım bence bebeüin benimmi daha yeni 6 aylık.
(11,027 puan) tarafından
3 tane var Allah bağışlasın hepimizin evladını. Hayır büyük olmasına gerek yok 6 ay yeterince uygun bi zaman gördüğünü kaydetmesi için. Yaptığınızı yapar ama onun acıtacak bişi olduğunu anlayamaz.
0 oy
tarafından
 bize gelince simariyorlar galiba 7 aylik oglum yapiyor ben emmek.istediğini dusunuyorum
(456 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama bazen öyle ni saldırıyo ki derdi varda ben anlayamadım o yüzden bana kızıyo gibi geliyo
0 oy
(20,617 puan) tarafından
Oda sevgisini öyle belli ediyor demekki :))))
(456 puan) tarafından
Demek ki :)
0 oy
(359 puan) tarafından
Bence o seni çok seviyo diğerlerini önemsemiyo bı çocuk annesini sevmezmi bu düşüncelere kapılma 
(456 puan) tarafından
Öyle tabi canım daaa insan tedirgin oluyo başkaları kucaklıyo hele babasına böyle gülmeler nazlammalar flan ama ben alayım direkt saçlara saldırıyo
(359 puan) tarafından
Seni daha çok görüyo ondandır benim oğlumda 2 yaşında anne demedi hiç düşün baba diyo dede diyo bı çok şeyi söylüyor anne demiyo
(456 puan) tarafından
Benimki de der valla şimdiden böyle ben hizmetçisiyim:)))
(359 puan) tarafından
Sağlıkla büyüt kuzum kötü şeyler getirme aklina
0 oy
(7,442 puan) tarafından
Seni koca bir meme olarak görüyor yemeye çalışıyor  :)))
(456 puan) tarafından
Ayy olabilir 3 4 ay bi meme reddi savasından sonra :))
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Benim küçük kızda öyle yapıyor parçalıyor sanki ama sevgi eksikliği değil bu saçlarımız değişik geliyor başkasından korkup çekiniyolar ama bize girişiyolar şuan 10 aylık hala aynı 
(456 puan) tarafından
Demek ki benimkide hrp böyle olucak:)
(1,663 puan) tarafından
Aynen biraz beter olacaklar
0 oy
tarafından
Nazi sana geçiyor demekki 
(456 puan) tarafından
Ayy öyledir inşallah resmen hayatımın ekseninde o var keyif yapayım da o şöyle dursun kenarda demiyorum doğduğundan beri ağlak biri zaten çok yorgunum 6 ay oldu hala gaz sorunumuz var arada eskisi gibi ağlar geç uyur erken uyanır:/
0 oy
(7,818 puan) tarafından
Bebekler en çok annesinde şımarık ve huysuz olur. Her türlü nazını bir annesi çeker biliyorlar. 
(456 puan) tarafından
Bu ayda da bunun farkında mıdır acaba
0 oy
(268 puan) tarafından
Bizimki 4 bucuk aylik kimsede yapmaz bende yapar hele sarılınca nerede meme die hem tutmaya çalışır hem ağzıyla aramaya saça gelmiyorum bile kısacık ettim yola yola saç bile bırakmadı minik öküzüm kendi de sever ben aynı onun gibi ona yapıp da öpüp koklayinca hoşuna gider normaldir canm annesisin sen onun sevmeme ihtimali yok 
(456 puan) tarafından
Teşekkür ederim canimm Allah razı olsun:)
0 oy
tarafından
Ayina gore normal tepkiler diş sancilari oluyor ellerini kullanmayi kavramayi keşfediyor anneannesinde halasinda bir gun boyunca birak seni gormesin o zaman anlarsin seni seviyormu sevmiyor mu :)
(456 puan) tarafından
Bana da iyi gelir kesintisiz uyumadım 6 aydır resmen:)
tarafından
İki yasinda benimki bi 10 gun olmadi daha kesintisiz uykuya geceli :) o da gecmek denirse
(456 puan) tarafından
Kızım ağladığında bazen istiyorum ki benden bi tane daah çıksın aynj ben kopya o baksın :)))
tarafından
Keske mumkun olsa canim :)
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Çünkü kendince seninle oynuyor sende onu ısırmaya çalışıp güldür benim oğlumun şuan dişleri var ve ısırdığı yerde iz kalıyo bebe öyle bi ısırıyo ki ay dediğimde kahkaha atıyo tekrar ısırıyo :D
(456 puan) tarafından
Zaten meme ucumu damağıyla sıkmaya başladı gülüyo bide bana bakıpta
(6,086 puan) tarafından
Evet oynuyor sizinle kendince
0 oy
tarafından
Kız yok ne alakası var benimki başımda sac bırakmadı sadece benim saçımı çeker şimdi 9 aylık dişleri var ama sinirlenince sadece beni ısırır :) 
(456 puan) tarafından
Teşekkür ederim canimm Allah razı olsun tek bizim değilmiş rahatladım
tarafından
Yok canım bazen babasının gözüne parmak sokuyor onu da sıkıyor diyorum o sevdiğini zanndediyor bize de oyle oynadığını sevdiğini sanıyor işte :) sende onun popusunu ısır ben öyle yapıyorum :D
0 oy
(20,027 puan) tarafından
Seni o kadar çok seviyor ki yemek istiyor bence ☺️
(456 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah öyledir :) ♥️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 51 göst.
+1 oy
16 cevap 406 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eylulyy2 (201 puan) tarafından soruldu
0 oy